Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: nekinho  u Listopad 16, 2017, 10:40:33
E moj Duksone sram te bilo alaj psuješ...sve u materinu...  :violent1:
I još trpa sve u kesu. Bas mi bilo neugodno gledat.
Treba na pocetak videa stavit da nije za mladje od 18.
Bas me zanima sta ce reci, sigurno je trpo da moze slikat i pustat :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Sam cu ti rec da ja nisam niti jednu ribu odnio doma, a bilo je i smudjica,  lijepi klen i jos par bucova. Ove godine sam odneo  tocno dvije ribe doma, pocetkom godine jednog smudja i  prije dva mjeseca uhvatio jednog bucova lijepog za susjedu koja mi zna pricuvat stan.

Sto se tice nosenja ribe, kontam da vas sijem sve ovdje na forumu u iznosu nosenja ribe doma , tak daaaa, pusa cao bok  :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Odneo i ja dve ribe kuci ove godine :stripii:
Jest da vise od te dve nisam ni upeco al kad se vec nabacujemo brojkama :stripii:

Ps. Za smudjice klenice i ostale iće se nevjeruje dok se ne slika. Molim lepo crno na belo.
Cak je i pajdo s kataraktama to naucio.
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Okej, nisam se ni ja napeco vise :)
A slike ljutih riba idu evo cim zavrsim sastanak, imas pravo - ako pajdo moze, moram moci i ja! :D
Samo da to sve aploudam, to je kolicina kuzis:D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Stariji znaju pjesmu vratia se barba iz amerike...
U mom slučaju nije baš iz amerike, mada je za mene boravak u čamcu od ponedjeljka do četvrtka, na rijeci Savi, Amerika.

Obećano mijesto,mjesto gdje je svijet vrlo sličan onom iz davnih vremena. Mir,kontemplacija u tišini i svijet za sebe u divljini.

Gdje je mira tu je i nemira, čisto zbog omjera. Ganjao sam jutros nekog električara sa zavoja.
Ima lopov bržu pentu ali, znam tko je.
Očekuje nas pri slijedećem susretu razgovor u kojem ću ga zamolit da se makne s "našeg" zavoja.

Bosanska policija nula bodova.
Hrvatska  policija nula bodova.

Probat ćemo s nešto diplomacije a ako ne uspije onda ostaju batine,pa kom opanci, kom obojci..

Ribolov je bio dobar.

Ulovio sam svakakvih riba. Bilo je tu šarana,soma,smuđa,mrene,deverike,babuške.

Ponovo sam dobio šarana na gumu  :uf: kad je maznuo mislio sam da je som.
Dobio sam i jednog na kukuruz,otpadanja nije bilo 

Vrijeme toplo -hladno s nešto guste magle. Kad se sve zbroji i oduzme,bez vijetra, ugodno i lijepo.

Malo je neuobičajeno u usporedbi s prošlim godinama,što smuđ slabo uzima gumu.
Som situaciju nekako kompenzira ali nije to to.

Slijedeći tjedan ne idem,ništa od Amerike.

mlb

Bio i ja na vodi pa da se nadovežem na ono o policiji!! Neznam koji su bili u onom čamcu aluminiskom sa dva mercury-a , inače poštivam organe reda ali ovaj kretenizam je prevršio svaku mjeru!! Psovao sam im sve po spisku!!! Uletiti kraj nas punim gasom u stari dunav , napunili su mi prednju komoru vodom !! Čisti idiotizam!!! :pirate: Čovijek koji je do mene pecao se uspio okrenuti u zadnji tren , da nije vjerovatno bi mu dobrano napunili čamac vodom! Do pola starog dunava su glisirali i digli valove da su ljudi poludili!! I to je primjer kakose trebaponašati navodi!! :red-card:

alex7777

MLB nek si ti ziv i zdrav stigo kuci  :crutch: to je bit i poenta  :uf: :stripii:

kobac

Citat: mlb  u Listopad 19, 2017, 22:03:12
Bio i ja na vodi pa da se nadovežem na ono o policiji!! Neznam koji su bili u onom čamcu aluminiskom sa dva mercury-a , inače poštivam organe reda ali ovaj kretenizam je prevršio svaku mjeru!! Psovao sam im sve po spisku!!! Uletiti kraj nas punim gasom u stari dunav , napunili su mi prednju komoru vodom !! Čisti idiotizam!!! :pirate: Čovijek koji je do mene pecao se uspio okrenuti u zadnji tren , da nije vjerovatno bi mu dobrano napunili čamac vodom! Do pola starog dunava su glisirali i digli valove da su ljudi poludili!! I to je primjer kakose trebaponašati navodi!! :red-card:

Čuj , punim gasom u stari Dunav??? Čisto sumnjam ali ajd kad ti kažeš...
Kad ribari lagano premreže cijeli kanal nesmeta-neprave valove...
Kad se vinkovački kabinaši rinovanjem u kanalu premještaju pa lagano spuste mrežicu , nesmetaju jer nepravedno valove
Kad hepovci lagano prođu (Bzzz,bzz)-nesmetaju nepravedno valove
Kad migranti lagano proveslaju u kanal, nesmetaju nepravedno valove..
Kad lokalni kriminalci od preko proglisiraju nesmetaju nisu veliki valovi,
Kad kabinaši od 25,30 i više ks proglisiraju nesmetaju jer to su drugari koji nose po 5,6 i više smuđeva nesmetaju nisu veliki valovi,
Itd,itd....e pa sad nakon dužeg vremena došli ti zločesti cajkani, pa još i glisiraju (punim gasom i velikim valovima  :no:) e oni smetaju, puj,puj...jebemti državu...zločesti momci...

Jbg navikli ste na tom terenu na mir i blagostanje ali sad je to prošlost svršeno vrijeme...
:uf:

No

:sha:  :sha: vrijeme u kom su svi ljudi sumnjivci,lažovi i kriminalci, samo ih treba malo obradit i eto ih u hapsu je nadam se prošlo.

Kobac ovaj post ti je potpuno promašen jer čovijek nije spominjao ni ribare,ni kabinaše,ni hepovce,ni migrante,ni državu,ni smuđeve, niti dolazak policije na taj teren,već divljanje onih koji to nikako ne bi trebali radit.

ja tamo ne idem i pišem ovo iz načelnih razloga,ali bi volio ako možeš da pojasniš zadnju rečenicu. Zbog nje sam i napisao ovaj post.

"Jbg navikli ste na tom terenu na mir i blagostanje ali sad je to prošlost svršeno vrijeme"

Zašto bi ljudima koji pecaju trebalo razbit mir i blagostanje?  :sha:
Dali je to prijetnja ili  :sha:
Znači li to da nitko ne smije loš postupak nekog ili nekih pojedinaca,koji rade kao policajci komentirat,nego se poklopit po ušima i bit sretan što je preživio nečiji idiotizam.

Policajci nisu zakon, nego bi trebali bit sluge zakona,bar kad su u službi.  :ok:

kobac

Citat: No  u Listopad 20, 2017, 06:22:06
:sha:  :sha: vrijeme u kom su svi ljudi sumnjivci,lažovi i kriminalci, samo ih treba malo obradit i eto ih u hapsu je nadam se prošlo.

Kobac ovaj post ti je potpuno promašen jer čovijek nije spominjao ni ribare,ni kabinaše,ni hepovce,ni migrante,ni državu,ni smuđeve, niti dolazak policije na taj teren,već divljanje onih koji to nikako ne bi trebali radit.

ja tamo ne idem i pišem ovo iz načelnih razloga,ali bi volio ako možeš da pojasniš zadnju rečenicu. Zbog nje sam i napisao ovaj post.

"Jbg navikli ste na tom terenu na mir i blagostanje ali sad je to prošlost svršeno vrijeme"

Zašto bi ljudima koji pecaju trebalo razbit mir i blagostanje?  :sha:
Dali je to prijetnja ili  :sha:
Znači li to da nitko ne smije loš postupak nekog ili nekih pojedinaca,koji rade kao policajci komentirat,nego se poklopit po ušima i bit sretan što je preživio nečiji idiotizam.

Policajci nisu zakon, nego bi trebali bit sluge zakona,bar kad su u službi.  :ok:

ajd dok sam tu da komentiram ili odgovorim....
naravno da post nije promašen..vrlo dobro znam o čemu pričam, šta sam i zašto napisao..a većina će shvatiti šta sam želio reći...
naravno da divljanje nije opcija, a divljanja i nema...
zadnja rečenica je bit svega..i to će većina shvatiti..
rečenica je samo figurativna..a odnosi se na dio koji sam komentirao...znači na tom dijelu se radi svašta,peca sve i svašta, na raznorazne načine i u količinama koje nisu primjerene...
oni koji tamo pecaju znaju šta pričam i oni koji su normalni ali i dosta onih koji nisu...pa će sad takav "mir" poremetiti sama nazočnost "organa"
tko je normalan ribolovit će normalno i dalje...
usput nisam ja ničiji sluga, nego samo provodim nešto što je netko izglasao...
:bye: :bye: :icon_thumright:

No

:uf:   

Riječ služba ima porijeklo u riječi sluga.  :ok: To nije osobno.

majstor

Ne znam zašto, ali imam osjećaj da su sve promjene bile na gore. :sha: Još i fizički starimo.  :uf:

šajzika

Imam osjecaj da je kobac bio u tom camcu :stripii:
Ps. Ak je mlb u starom dunavu dobio vodi s onom njegovom camcinom onda ste fakat prebrzo usli.
Sve kontrole, suzbijanje prekrsaja i krim radnji pozdravljam :hi:
Audentes fortuna iuvat

kobac

i ak nije-biće.. :rofl2:
malo šale nije na odmet..a i komentara..bilo postalo malo dosadno..
ne stignu se ovi sa starog dunava i okolice ni javit koliko smuđeva vade..šute..pa reko da ih malo prodrmam.. :stripii: :stripii: