Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Moze ljudino al ja bi pricekao tamo dok ne zatopli. Ja jednostavno nisam za ove zimske idile,vec sam pisao pa da se ne ponavljam,bolje mi je vidjet u zraku roj komaraca nego pahulje snjega

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

feco

Ma nemam ja ništa protiv da dođete u goste......meni žao onog gladnog kormorana  :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Bio danas od 13-16h imao jednu mrenu od kilo i po, smudjevi poredjani na pesku ..
al ni da pipnu.. probao skoro sve.. (osim mesa).

Jedino da sam Pajdinog kormrana vezao kanapom i poslao dole.  :glasses9:  :uf: :stripii:

alex7777

Bio sam i ja nekad mlad i  imo sve od motora camca sonara i redom  :uf:  ALI bio glupson nisam znao pecat i da , imo 50kg manje  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Pa šta je smuđevima danas ?.......samo za rep grizu  :sha:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Citat: feco  u Prosinac 06, 2018, 18:02:55
pajta mlad si naucit ces  :stripii:  :uf:

feco

BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Smanji glavu, uspori prezentaciju a mozes i mali trocu na repic montirati
Audentes fortuna iuvat

alex7777

trocu namontiras na dvi tri sprave i kad te krenu maltretirat onda im metiš sa vegeta dodatak  :stripii: :uf:

SMT

Citat: feco  u Prosinac 06, 2018, 18:02:55

Napravi sebi za kutiju 2/3 komada... Sa oblikom olova možeš da se igraš... Bas ovako kao na slici... Nemoj da te zbuni “nepravilan” rad gume u odnosu na klasičan dzig... Guma malo leluja/zuji/ luta/uvrće se, a taj zglob radi posao... Probaj kada tako uzima kao danas, ne mora znaciti sigurno da će dati rezultat ali zna da zguta... Ne košta te 10 min da probas... :hi:

Ajde, kladio sam se na tebe za tog od 8 kg :takoje:... Moramo sve probati... :stripii:

feco

Prvi puta u životu vidim ovo  :stripii:, SMT znaš li da je kvota na tvoj tip oko 75  :rofl2: :rofl2:

BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Čeburaška jig, imas temu na forumu
Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: feco  u Prosinac 06, 2018, 19:41:01
Prvi puta u životu vidim ovo  :stripii:, SMT znaš li da je kvota na tvoj tip oko 75  :rofl2: :rofl2:

Iz dvojke u keca, najjače pare...

alex7777

Citat: feco  u Prosinac 06, 2018, 19:41:01
evo sprava koja sljaka za te fore   :hi: