Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

SMT

Citat: Stepa  u Prosinac 16, 2018, 20:21:01
Neke slike su ponekad neprocjenjive pogotovo kad su sa dragim prijateljima a i pokazuju više od tisuću riječi :icon_thumright: :hello2: :notworthy:
Isplovili, nešto ulovili, sreli prijatelje, popili i da li treba što više :bye: :hi:
Na spustu prošli detaljan pregled kao kod ginekologa :eek: :rofl2: :stripii: :stripii:

Ko ti je ovaj u zelenom čamcu?

Stepa

Alkohol je jebena stvar, kad popiješ nisi svoj :uf: :rofl2: :stripii:  :clap2:
Moj drug krstili mu štap :stripii: :flasica:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Jedino ti ne cirkaš u toj ekipi... Kapiram da neko mora paziti na njih...

alex7777

izgleda SMT se nedruzim sa pravim igracima hbga  :uf:

maverick

Gledam vas...i smrzavam se...bravo za ulove  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Gledam i divim se. Bojim se da to više nije za mene ali ću svejedno probati. I cijelu noc provesti na WC-u.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Nemojte ni postavljat te slike jer mi ledi ekran od te hladnoće na njima

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Kapiram da je to to, možda se varam..Ako bude nekih lepih dana do NG, možda se izleti... Po snegu je moguć i neki izlazak sa obale, šetnja kroz sumu, slaninica, sat dva pecanja... Malo da se podsetim i obnovim gradivo, obalskog pecanja...

mossi

Ajmo .. eto prilike za lako druženje, klopu i alkohol!  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

SMT

Jesen je u smislu vremenskih prilika bila, nikad bolja... Ovo sada već traži ozbiljniji pristup kud i kamo... Na slikama lepo ali sam preskočio da kažem da sam u petak 100km autom putovao 3h, :takoje:... Nikad duže,  :stripii: :stripii: :stripii: Jurio po 40km/h na pojedinim deonicama...

joker

Pa zar ste se uplašili to malo snijega.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Harley

Kod mene to gradonačelnik pojede do ujutro, dobro ,sad je trenutno u bolnici zato i nema ni trunke snijega ali je rotor kao u Parizu
Living your dreams, do not dream the life

Stepa

Nadam se da će riba malo odahnuti od nas kormorana ovih par dana :pirate: :oussama-bin-laden:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Debeli šef

malo vas je na prozivci danas.  :icon_salut: