Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

smudjoslav

smudjoslav

...Probao i druge...Love i one al ovu gumu bukvalno jede...

mossi

Jesu ti se neki dekori pokazali kao favoriti za Dunav?

smudjoslav

...Pa, pearl white, watermelon shad,smelt i emerald shiner sam ja koristio...Mogu reci da prva dva koja sam naveo najvise daju ali najvise ih i bacam realno...

pajdo77

Ja probao malo bacati uz obalu u granje misleći možda očekivati neku zalutalu škljocu al i uz svu raskoš mog talenta ništa od dešavanja. Drava curi bar metar u sekundi. Kud opada lišće sa drveća tu ga još i voda kupi sa obale pa ga je puna struna i varalice. Jedino dobro je što je napokon zamutila. Nosi kao i kod svakog porasta sve  svašta,povremeno i cijele otoke granja i ostalog smeća tako da bi oni koji imaju poput mene divlji vez mogli obići plovila kada uhvate vremena.

maverick

Samo da napomenem one koji ne znaju...Smudjoslav je došao kod nas prije dosta godina u goste i pokazao nam tehniku muvanja na jig glavi...to do tad nije nitko nikad radio....tad je to bila stara "pančevačka" škola muvanja  :stripii: Bili su tu jedna od ljepših pecanja i druzenja u mom zivotu...Često se sjetim njega i Željka kako su izronili kao ovi azijci sad sto izlaze iz šume  :stripii: :stripii:
Dalje berkly mi je u toj izvedbi vrh za bistru vodu...nikad nisam probao da prezentiram kao kedera...mada probam svakako ako mi je ostao jos koji u  kutiji  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

otišao prkositi vremenu a priroda me nagradila dva krasna divljaka 3 i 3.5 kg .. slike u galeriji   :hello2:

šajzika

Bravo kolega, bas su lijepi . Tak i treba a ne sjedit doma i kukat kak nema ribe i nece :hi:
Audentes fortuna iuvat

retfala

Čestitam dravski  :clap2: ja se ko i šajzika cijeli dan ko zvaka razvlacim po kuci i birtijama...umjesto da sam izasao malo na dravu

dravski pecaros

Hvala dečki,ne volim velike hladnoče ali ovo vrijeme mi je najdraže...na vodi jako mali broj pecaroša i mogu na miru uživati u pecanju..  :occasion14:

majstor

Bravo, ja desetak dana pronalazim razloge da ne idem. Sutra obavezno idem prošetati.  :hi:

SMT

Juče odlučio ostati kući... Pecao na forumu, po stanu, otpadao po gradu... Unervozio se, odmah...

Šta ću, nego danas na vodu... I ovi moji kući odahnuli...

Presvlačio se kao mlada 3x u kabanicu,pada kiša ne pada...

Kawasaki mi dao neke nasmrdjene  gume, osete se gore od kedera... Miris povukle sve gume u kutiji, a ruke treba polir pastom prati...

Nedelja je dan za nezdrav život, ništa pahuljice i žitarice... Malo masnoga...

Sutra za ručak opet zdravo i nemasno... Jedem šta ulovim, biće prilično tanak i šaren ručak...

Jožef1

Dravski čestitke, predivni šarani  :icon_thumright:  :hi:

Da ne pišem dva posta: majstore, ja ne mogu radi posla (trenutno-par dana), nekeko sam postao smrzljivko  :uf: samo da nema vjetra i kiše.Kad čovjek omatori svaki mu đavo smeta  :mt1032: može par fotki sa pecanja  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

SMT svaka čast  :hi: To je kada čovjek ide na pecanje, moš birat ko u hotelu  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....