Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Ma to je pomor a ne pecanje. :hi:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Bravo dravski...bravo Jovane...ja sam kao Tunjo...birtija...kuca birtija...i tako treci krug danas... :stripii: spremam se za Njemačku veceras pa tek slijedeci vikend mozda kad se vratim pokvasim koju varalicu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Citat: SMT  u Studeni 10, 2019, 19:50:05
Juče odlučio ostati kući... Pecao na forumu, po stanu, otpadao po gradu... Unervozio se, odmah...

Šta ću, nego danas na vodu... I ovi moji kući odahnuli...

Presvlačio se kao mlada 3x u kabanicu,pada kiša ne pada...

Kawasaki mi dao neke nasmrdjene  gume, osete se gore od kedera... Miris povukle sve gume u kutiji, a ruke treba polir pastom prati...

Nedelja je dan za nezdrav život, ništa pahuljice i žitarice... Malo masnoga...

Sutra za ručak opet zdravo i nemasno... Jedem šta ulovim, biće prilično tanak i šaren ručak...

bemti morat cu ti i lovne dati  :stripii: :rofl2: :stripii:
Brzi od Bolena.

SMT

Nama je danas bio neradni dan... Opcija ostanka kući nije postojala... Ne volim biti u fotelji uz daljinski, ništa to, samo akcija...

Uzivanje u lepom danu...

Krenuo sam loviti soma... Medjutim bucov je lomio obalu, nisam odoleo... Nisam se skoro ovako napecao, sat vremena lupanja kontri... Nije tu bilo ozbiljnih riba ali udarci su kao da su pravi, lome... Strasna zabava, mogao sam i kući...

Krenuo po soma, satima ništa ni nalik udarcu... Posle dosta vremena imao sam sreće kao i uvek... Auuuh kakav udarac, udarčina... Debeo i borben, alal mu vera :hi:

Lep...

Kad sam već zaglavio onda i vobler... Nek ide dan kako mora... Još jedna nenajavljena zabava...

Prva kafa sada... Parking...Dosta...

Šta ribolov može dati u jednom danu, hvala mu :hi: :hi: :hi:

kawasaki

Brzi od Bolena.

alex7777

Citat: SMT  u Studeni 11, 2019, 18:48:40
Nama je danas bio neradni dan... Opcija ostanka kući nije postojala... Ne volim biti u fotelji uz daljinski, ništa to, samo akcija...

Uzivanje u lepom danu...

Krenuo sam loviti soma... Medjutim bucov je lomio obalu, nisam odoleo... Nisam se skoro ovako napecao, sat vremena lupanja kontri... Nije tu bilo ozbiljnih riba ali udarci su kao da su pravi, lome... Strasna zabava, mogao sam i kući...

Krenuo po soma, satima ništa ni nalik udarcu... Posle dosta vremena imao sam sreće kao i uvek... Auuuh kakav udarac, udarčina... Debeo i borben, alal mu vera :hi:

Lep...

Kad sam već zaglavio onda i vobler... Nek ide dan kako mora... Još jedna nenajavljena zabava...

Prva kafa sada... Parking...Dosta...

Šta ribolov može dati u jednom danu, hvala mu :hi: :hi: :hi:
ma Jovane ti si KRALJ  svaka ti dala  :headbang:

majstor

Jovane, opet ga pretjera. Ma nije problem što je ulovio nego što nam je utajio.  :uf:  :stripii: :stripii:
Ja došao nakon 10 dana izbacati vodu iz čamca a novi akumulator u đipu ispražnjen, pa sam opet odustao.  :baba:

SMT

Brzo i bezveze  :hi: :stripii:...

Elem, praveći juce fotografije sa bucovima, zaradio sam i trokraku u dlan... Bio sam neoprezan...

Peanke i malo rasecanje koze “svajcarcem”, na licu mesta su izvršile “mikro operaciju”, sve ok prošlo... Nastavio pecati, to je najvaznije :stripii:

Davno sam naučio da u šumi uz sebe uvek treba imati široku selotep traku... Šta sve ona može da popravi na kratko, širok je spektar... Izmedju ostalog, krvarenje zaustavlja u roku od odmah...

Da je zdravo, nije sigurno jer bi je koristili u medicini ali da je efikasno,  jeste skroz ...

mamijo

Citat: SMT  u Studeni 12, 2019, 11:05:36

Davno sam naučio da u šumi uz sebe uvek treba imati široku selotep traku... Šta sve ona može da popravi na kratko, širok je spektar...

Ako nesto ne mozes popraviti selotejp trakom - nisi upotrebio dovoljno selotejpa!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

Stara kineska mudrost!  :stripii: :stripii: :stripii:

Cestitke na upecavanju!!! Zavidim!  :clap2: :clap2: :clap2: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

majstor

Žena ti je sigurno oduševljena tvojim brzo i bezveze rješenjima problema sa trokukama. A cijanofix? Kad dobiš infekciju njoj ćeš se maziti i držati za suknju 10 dana dok ne zaraste. :takoje: Trokuka je zahebana, meni se mala udica zabila nedavno pa sam je provukao kroz prst i odrezao kombinirkama.
Inače, ja se svojoj držim za hlaće več tri mjeseca - stara baba je pa suknju ne nosi.  :stripii: :stripii:

SMT

Citat: majstor  u Studeni 12, 2019, 11:25:40
Žena ti je sigurno oduševljena tvojim brzo i bezveze rješenjima problema sa trokukama. A cijanofix? Kad dobiš infekciju njoj ćeš se maziti i držati za suknju 10 dana dok ne zaraste. :takoje: Trokuka je zahebana, meni se mala udica zabila nedavno pa sam je provukao kroz prst i odrezao kombinirkama.
Inače, ja se svojoj držim za hlaće več tri mjeseca - stara baba je pa suknju ne nosi.  :stripii: :stripii:

A slušaj... U biblioteci me niko nije našao, slabo sam čitao :stripii:...

TopMix

Pre nekih pet godina takođe dobijem bucova i umesto da ga držim sa lip gripom a udicu da vadim sa specijalnim klještima, ja sve sa rukama, pa kad mi je bucov sklizno iz ruke druga troka od varke mi prođe kroz palac. Nije bilo šanse za bilo kakve imrpovizacije pa sam skoknuo nekih 50km do urgentnog na komplatan medicinski tretman. Tada sam dobio onu seriju inekcija protiv infekcije, sa garancijom od deset godina, tako da sad kad idem na pecanje uopšte ne moram da nosim selotejp traku  :stripii: radije ponesem  :pije: jer i to može da pomogne, za nedaj bože  :tongue3:

majstor

Rakija je puno bolja od selotejpa. Rakiju popiješ, bocu razbiješ i staklom protrljaš ranu.  :stripii:

nekinho

Ma ne pomaže ni rakija ponekad, evo zadnji puta nas tri gledamo kako sa preke strane bare ekipa vadi štuke a nama ni da zapeca, ista voda isti mamac ista tehnika, neće jednostavno za popizditi, u muci se nas tri okrenuli rakiji ali ni ta litra u boci nam nije pomogla.  :stripii:
Neće štuka pa neće, nego jel tko zna gdje smo bili i do kojeg vremena pecali?  :uf:  :flasica: :pije: :uf: