Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Bio sam na pecanju i upecao soma od 100 kila! 

mossi

Slike malo kasnije..  nešto forum ne radi ili me hebe internet..

maverick

Kd nece nitko ...evo mossi ja ti prvi čestitam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

U hebote stvarno sam mislio da se forum zaglupio...

Konačno da je neko nešto napisao.

Jasno je da je tema kafana i zezanje..
Čudni su dani kada dugo nema nijednog posta..

Hvala..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

A ne znam...ta voda bas mi ne lezi...toliko rada i toliko vremena za jedan udarac...za jednu normalnu ribu...mozda i bolje da se takve stvari ne pišu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dopodne feeder,išlo je nekako. Magle shebala stvar. Ni tračka sunca. Dosta veseljaka juriša na Dunav. Vidljivost ne bajna ali to se prži kao oni pioniri sa konjima i kočijama na divljem zapadu kad šerif označi start a oni svi juriš. Ne znam da bih ja i kretao dok se magla ne raziđe. Moja riba mene uvijek čeka a po magli bi to mogao biti i neki panj ili gurač na Dunavu. Magle su počele,opreza nikad dosta.

im84

Citat: mossi  u Listopad 28, 2020, 10:08:31
Bio sam na pecanju i upecao soma od 100 kila!

Ja prvo mislio da si sebe zakačio  :stripii: :stripii: :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Pa i to je jedna dobitna kombinacija..
Samo mi fali 15-16kg...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

Opet smo dežurali na Savi, kada voda raste, nosi sitni krš i panjeve.

Uzalud smo cjedili po toj oštroj vodi, ali smo zato uspješno cjedili  na obali   :stripii:

Svakim izlaskom sam sve uvjereniji da je ovo falš godina. Oni koji su platili njen doček, trebali bi ići tražiti novac nazad   :ok:

Ponedjeljak je naizgledniji dan za popravak a do tada gledat će se vodostaj, pratit će se forum i moliti boga da meni dragi ljudi, imaju brz i potpun oporavak od tog kineskog virusa   :ok:

Debeli šef

kad smo već kod dočeka, nemojte ju čekati u - areni.  :uf:

nekinho

Bio sam tražio štuku na živog kedera i nisam je našao. Ali zato danas čujem priče čak i sliku vidio o vemeljskoj štuki od 10kg. Kažu danas uhvaćena. Jel tko čuo isto?

pajdo77

Vidio ja od poznanika ulov štuke na Poriću ma gdje to bilo. Očito je na pojedinim mjestima krenula.

dravski pecaros

bio jutros bio popodne ništa.. jutrom krećemo ponovno  :hello2:

SMT

maverick

Smt....onaj dan kad prestanes slati slike...prestacu pecati  :occasion14: