Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Gogica

Bio za vikend na Savi i stvarno se lijepo nahvatao. Sigurno jedno 15tak smudjeva preko 2kg, bez jednog kidanja i sve na jednu gumu koja sad izgleda ko da ju je pogodio kamion  :stripii:

Ovaj mi nekako najlijepsi, skroz taman i bas drugaciji od ostatka ekipe.

Naravno da nije sve moglo bit idilicno pa sam dozivio da dodje neki lik na 20-30 metara od mog camca u totalnoj pustari di nema nikog i krene usred bijela dana postavljat mreze. Gledam i ne vjerujem sta se dogadja, naravno i zaglisira par puta di ja bacam prije samog postavljanja i onda me obavijesti da je uzvodno puno bolje ali da ako bas hocu mogu i ovdje ako nejdem vise blize njegovim mrezama. Stvarno mi nije jasno ko je tu vise lud, jel moguce da se takve stvari dogadjaju? Ostao u takvom soku da nisam ni znao sta da radim, kome to uopce prijavit, uc u fizicki sukob sa nekom budalom, policija? Kakav jad i tuga.

dravski pecaros

Najbolje mir eventualno prijaviti ribočuvarima..eno u nardu na vezu prvo ljudima isjekli sve špage od startera motora,čovjeku minirali videndicu svom srećom pa je došlo do greške i nije eksplodirala...

maverick

To su lopovi sabootirali ostale ili su pecrosi lopovima isjekli spage  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

I zbog manjih stvari se potezalo oružje. Neće bit mira dok se ne opamete ili netko ne završi na predzadnjoj stranici u "Glasu".

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 25, 2020, 10:58:21
To su lopovi sabootirali ostale ili su pecrosi lopovima isjekli spage  :uf:

Znači svim čamcima su odsječene poteznice paljenja... Čudne stvari se događaju

Males

Najmanjeg kedera danas stavim na jig glavu i umesto smudja dodje gospodja  :laughing7: :laughing7:

Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

tutnja

Ljepotica i zvijer u jednom pakiranju

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Juniore,

Svaka cast :hi: :clap2:... Prestrasna i retka riba u Dunavu, bravo... Kakav crni smudj, toga će biti :hi:

Čestitam i senioru!

Males

Hvala!
I mene je bas iznenadila, a pogotovo sto sam je uspeo izvuci na tanku strunu bez predveza. Nekad je potrebno i dosta sreće  :laughing7:
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

mossi

SMT

Citat: Males  u Studeni 25, 2020, 15:32:57
Hvala!
I mene je bas iznenadila, a pogotovo sto sam je uspeo izvuci na tanku strunu bez predveza. Nekad je potrebno i dosta sreće  :laughing7:

Krokodil... Spremite doručak da častite...

Males

Najmanji problem i jelo i pice :occasion14:

Rap

alex7777

Citat: Males  u Studeni 25, 2020, 15:07:14
Najmanjeg kedera danas stavim na jig glavu i umesto smudja dodje gospodja  :laughing7: :laughing7:

izgleda fascinantno svaka cast samo nisi napisao kolko kg i te fore

kawasaki

Brzi od Bolena.