Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

ossa i 9 Gosti pregledava ovu temu.

DJ17

Koju ribu hranite mobitelima? :stripii:  I ja sam to pokusao vise puta telefonom,kljucem od auta, baterijskom lampom, al nije urodilo plodom... :toothy9:

Garofeeder

Ja sam zadnje pothranjivao soma sesirom... Dzabe, nista...

Slaven

Prije dok sam baco gumu stavljo one zice preko vrha udice da ne zapinje u granju uredno sam kad bi doso na mjesto smuđevima prvo ubacio u vodu kombinirke da mogu savit zicu prije nego zagrizu :stripii:

maverick

Citat: mossi  u Veljača 23, 2026, 23:54:08 A ja hteo napisati, imao jedno spadanje.
Još sam ja najbolje prošao!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Slicno smo prosli...ti jedno spadanje ja jedno ispadanje  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: DJ17  u Veljača 24, 2026, 08:47:29 Koju ribu hranite mobitelima? :stripii:  I ja sam to pokusao vise puta telefonom,kljucem od auta, baterijskom lampom, al nije urodilo plodom... :toothy9:
Gubio sam i iphone i nokiu...evo sad i samsung...kljuceve od raznih vozila...Kroz dugi niz godina alata je ispalo bas dosta u vodu...i da u pravu si...nije nista pomoglo u prihranjivanju  :stripii:  Ali tek kasnije shvatim koliko sam ovisan o tom mobitelu i koliko on sadrzi podataka , aplikacija i sve ga onog sto zivot cini laksim...Ja sam valjda on onih ovisnih pretplatnika...na sve sam pretplaćen...od Netflixa do x sportskih aplikacija...vremenskih prognoza...Drustvene mreze su posebna tema...jedna je za pse, kao neki vid reklamacije...prezentacije...druga za ovo treca za ono...Banke...kartice ...nazalost danas je sve na tom malom uredjeju koji ispade u vodu a da nije ni pitao moze li... :stripii: Jos gora stvar je da imam dva...pa sreca nisu pala oba  :uf: I jos najgore...isao bih danas opet na pecanje ali realno nesto se neckam...jos je gorak okus u ustima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

I ja nešto kontam da idem danas opet  :stripii:  :stripii:  :stripii: kad se nađemo :hello2:

maverick

Ajd ti bolje u podrum na pelinkovac...to mi je jeftinija opcija  :stripii:

hranki

Kad primiš naruđbe za poslove upišeš u knjige dođemo Denis i ja :hello2:  :occasion14:  :clap2:

ps

Svima nešto ispada u Dunav, ali samo jedan skače u 12.mj.u vodu za novčanikom i mobitelom. 😂

mossi

Juče, sve je nagoveštavalo da će se ponoviti loš ponedeljak. Ali ovog puta sam imao drugačiji pristup. Nisam poneo Jaffu za ručak nego lepinju jedno 25cm prečnika dobro nafilovanu raznim đakonijama. Nakon sat dva pecanja, sretnem jednu ekipu koja se usidrila, pije kafu, ruča.. pa sam im se pridružio.. Kad sam smazao moj sendvič od pola m2, nakon razmene par pametnih raziđosmo se svako na svoju stranu. Nisam otišao 500m, nabasam na drugara koji je u kampu treći dan.. Aj na kafu! Naravno! Popili smo i kafu i rakiju i opet razmenili par pametnih.. Tako da opet izađoh na vodu.. Traži, sidri, bacaj, menjaj, nudi, moli.. džabe.. evo ga i 17h.. Prvi udarac u propadanju.. par zabaca kasnije na istom mestu .. drugi udarac više kvrc.. pa opet veliko ništa.. Poslednja promena pozicije.. Sad je već sumrak.. bacam iz očaja..

Jedan udarac menja sve. Čuvena SMT-ova!

Udarac ko čekićem, posle par sekundi shvatam da imam soma na udici. Westinko 5-23, Stelica 3000 i struna pe1, ne mogu ga zadtžati u jakoj vodi... Nisam spremio kantu, krov mi smeta. .. Otpuštam dril na mekano i stavljam štap i mašinocu u cvak od 2 evra.. i molim Boga da u njemu ostane 10 sekundi..  Bacam kantu .. štap u cvaku.. krenem da kupim strunu, i brzo dižem brku.. ispostavilo se da ipak nije grdosija od 100kg nego tu negde 10x manji. Ubacijem ga u čamac, varalica Keitech Swimbite 4.3incha lepo u ustma, udica ga proheftala pred četku po sredini, ne može spasti ne može sastrugati strunicu.

Kolega kojeg nisam ni primetio prišao da vidi da li mi treba pomoć, prihvatimo se, razmenimo po koju, nismo se videli možda jednom ove zime.. Dobijem par guma, pitam ga treba li mu som, na šta se samo nasmejao.. a som bez slikanja ode da poraste!

Ako je i ispis za sezonu, lep je.

Baka je takođe svratio da se javi, lepo je kad Dunav donese poznanstva, i bude reka koja povezuje, a ne razdvaja. Juče, ne znam ko je sve lovio, a ko ne.. ali svi su bili dobre volje, a to je poenta u ova usrana vremena.

Bistro na vodi!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

SMT

Uspeo sam se ispisati nekoliko puta danas... bilo je zabavnih pola sata..
Nije bilo podloski, a kamoli matica.... samo sitni šrafići...

Imali su srece svi, zatvaranje sezone...Pokupicu ih neki drugi put...

Sent from my iPhone using Tapatalk