Pomoć

Autor Antonio93, Prosinac 16, 2015, 08:59:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Antonio93

Iskustva tri godine, malo manje možda. .nema tu neke borbe znam da želim štap 2,70 i 100 g max.
Što se tiče mašinice gledao sam daiwa i uzeti ću si jednu daiwu 100% samo imam problem sto se tiče štapa.želio sam xzogu ali nema duljine i gramaze kakvu želim..pa sam sada gledao lemaxove i shimanove..totalno sam zbunjen

Antonio93

Hvala na pomoći i savjetima..mislim da ću uzeti xzogu jap stayle JA-S 90MH2 dužine 2,75 i 10-100. .više neću razbijati glavu  ;D

maverick

Dobro nam dosao u svakom slucaju...a xzoga ti je odlicaqn izbor...bar u toj gramazi i tim novcima... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Antonio93

Stepa

Pogledaj u Top Fishingu Grabolino 15-50 2,40 zlo od štapa košta  350-450 kn  :hi: pored 100 gramca odmor za ruke i dušu
Imaš još jedan štapic od 2,10 Okuma Safina 15-40 220,00 kn parexelans za male glave do 25g i voblere  :takoje: :ok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

vatrogasac

Drago mi je da si poslusao moj savjet i dosao na najbolji pecaroski forum!

Sg.Pepper

Poštovana braćo po udicama, posjeduje li netko od Zupanje i Požege pa sve do Vukovara mozda quantum smoke spin 105 ili 75?
dec d vej aj lajk it....

Antonio93

svaki savjet i kritika uvijek dobro dodju :D

znate ljudi sve to sto ste mi preporucili,sve je to vjeroatno kvaliteta i ispitano..ali najmanje preporuka i odgovora je bilo na ono što zaista tražim i želim  :( znači stap duzine 2,70(2,75) i gramaze do 100 max..plus neka masinica,mala slatka daiwica  ;D

maverick

A za stap..to nekako po ukusu...a sto se tice role...bolje nesto od ovih drugih marki ako ces neku do 100 eura...tu je daiwa dosta kratkotrajna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Antonio93

daj preporuči neku drugu marku,do 150 eura

bb

Imaš neku daiwicu u kapitalcu 881kn,zaboravio ime nešto sa k( nije caldia)

bb

Mal sam se shebo daiwa freams

maverick

Citat: Antonio93  u Prosinac 16, 2015, 20:04:10
daj preporuči neku drugu marku,do 150 eura

Ako si rekao da je fond 400 eura....onda 200 za stap a 200 rola...i onda u tih 200 kupiš caldiu

Antonio93