Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Majko mila, ovo su savršeni podaci, kako mala potrošnja, čudo  :occasion14:

maverick

Juru povedi na testiranje..on ionako nista nikom ne vjeruje  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

2. potrošeno gorivo 1,71 kg=1.299 litara

NEVALjA RAČUN!

Ne množi se sa 0,739 NEGO DELI!

A tada je 1,71/0,739 = 2,3139 L za predjeni put! od 33 minute tj 4,2L/h Što je i dalje odlična potrošnja!

ALI NIJE DVE I PO LITRE!

mossi

I sad na to dodajte dve osobe i pun gas i eto vas na 6L/h  :icon_salut:

maverick

Sad vas dvojica zelite reci da moj kum nije znao izvagati dva puta kanister...ajd uozbiljite se malo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ja svom kumu vjerujem...a ti mossiju kojeg nikad nisi ni vidio  :toothy12: :toothy12:

mossi

:notworthy:

Idemo na  :occasion14: da popijemo razliku!  :toothy10: :icon_thumright:

ma tačno kum važe, ali matematika je čudo!  :BangHead:

mossi

Gorivo je lakše od vode, pa samim tim jedan litar goriva je manje od jednog kilograma!
Samim tim 1,7 kg goriva mora biti više litara, a ne manje.

Mačak je sve pošteno izvagao, samo je pogrešno izračunao!

:icon_geek: :occasion14:

maverick

znamo mi da se dijeli ...to nije problem..odavno to radimo...samo na kraju ispadne da kum ipak nije dobro vagao...a macak je sjedio i gledao...znaci greske nije bilo   :toothy4:

Retfalački mačak

Dva mjerenja, dva različita rezultata. Čamac i motor su na vezu. Može treće mjerenje, sa zainteresiranima. Ja ne moram biti prisutan. Kupujem i osiguravam gorivo. Nije uopće bitno koliko troši, nego da se to izmjeri. Ja za svaki motor kažem da troši koliko mu treba. Sumnjam da itko vozi puni gas, ako ne mora, a ja sa ovom kombinacijom ne moram. Mogu  dvoje ljudi biti u čamcu. Činjenica je da se uvijek vozi i uzvodno i nizvodno. Danas je bilo pola sata uzvodno. U ukupnom vremenu je bilo i  kretanje, pa stajanje radi mobitela-sata na njemu. U Osijeku je bilo pristajanje i okretanje čamca, vezanje čamca, pa onda mjerenje-vaganje i upis vremena.

Darko

e jura jesi ti zlopamtilo , po ovom ispada da moja yamaha onda troši manje od mercurija
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Garantiram da je macak danas nesto zeznio s mjerenjem...jedino ako Jura hoce s kumom da se opkladi u janjetinu a oformicemo komisiju da mjeri... :toothy12:

maverick

Moj kum ne grijesi...malo se danas macak pobrkao s vagom.....a to sto si ti ljubomoran...nikom nista...kad budes imao brkove kao macak imaces i ti mercury  :icon_biggrin:

rj

dakle da pojasnim ...moje mjerenje nije bilo toliko precizno ..bilo je spojeno crevo za gorivo ...vaga digitalna za ribu vagat tako da postoji mogučnost pogreške.....mada mislim da je nešto drugo u pitanju a to se poklapa sa ovim mjerenjem dakle start 10,080 ...prije će bit 10,800.....petraš 9,553 .... :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

Mossi, računaj ponovno.
Pogledao sam vagu. Dok sam ju tarirao (zakaćio sam veću kuku) tiskao sam pogrešno i prebacio i lb, Znači podaci mase nisu u kg, nego lb.