Hulovo, Petraš, Stari Dunav i Žuta zemlja

Autor ossa, Prosinac 24, 2012, 22:54:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: maverick  u Siječanj 04, 2014, 10:38:52
Organiziracemo neku eksurziju na tom terenu pa dodjemo s camcima na dva tri dana
Inicijativa hvale vrijedna, za sve nas koji nismo tamo sa čamcima bili pa neznamo što i kako, tj. prije rata sam bio redovno sa pokojnim kumom i pokojnim starim, al davno je to bilo pa malo vas iskusnih da pokažu teren i sve ostalo. A smije li se negdje šator staviti?

maverick

Pa da ne kvarimo temu imamo temu o okupljanju....pa cemo tamo...uvijek se nesto da dogvoriti sto se tice spavanja i toga
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nisam mislio kvariti temu, već bi mi dobro došla pomoć malo oko tih terena jer nisam sam odlazio na Dunav sa čamcem pa prvi odlazak zasigurno bi bilo zgodno da me netko uputi gdje, šta i kako.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Kugla: Darko je tamo barem jednom nedjeljno, a sada kada TonyC ima svoj čamac, što nebi sa njim, uglavnom je nedjelja,a on barem sve zna  :dontknow:

Kugla

Biće dana ići ću ako ne prije na ljeto sa svojim mezimcem pa kad dođem dođem, zato i pitam za šator jer ne isplati mi se ići na jedan dan spor sam pa puno vremena bi izgubio na put tamo i nazad, a još sam neiskusan mornar pa nevolim po noći, drugo je Drava nju sam već upoznao.

umpahpah

ako te bude zanimao Kazuh tamo ti Greys moze pokazati ili ilure ja sam se vec pritefterio!!!

silure

kugla ili tko god pozeli na kazuk ili nize ja sam svaki vikend dolje...neka se slobodno javi  :thumbsup:

Kugla

Mjesta iz naslova teme su bliže nama, kad krenemo od ušća Drave uzvodno ako se ne varam, davno je bilo kad sam tamo pecao, prvo dođe Hulovo a dalje neznam, a Kazuk je još gore ako se ne varam? A onda ako idem svojim čamcem Hulovo mi domet ili još malo gore.

silure

kazuk je meni samo par km nizvodno a do hulova imam dosta jahanja...

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

silure

moj vez i hilovo 30km udaljeno..skoro sat voznje

Mario os

Davnih osamdesetih sam na hulovu "ispekao zanat" i tada je to bio raj za ribolov.imam i dosta fotki iz tog vremena ali nikako mi ne da da objavim...???
Stari moj i ja smo tamo puno vremena proveli i lijepe ribe uhvatili...
Sad sam ponovo nabavio camac i nadam se da se vidimo uskoro na hulovu...

Mario os

baka

Moram nešto prokomentirati. Bio sam petak i subotu u Starom Dunavu i osim nekoliko smuđaraka ništa više.
Ali mi na živce ide nešto drugo, počeli su tamo dolaziti neki pecaroši koji pojma nemaju o nekoj kulturi ponašanja na vodi. Da, i sada u tome prednjače oni sa VK tablicama, a to smo znali i prije, ali ima dosta i onih novopečenih sa OK tablicama. Neki prešutni dogovor među svim pecarošima je da se tamo ne glisira zato što je skoro stajaća voda, nitko nije na sidru i ljudi su vezani za obalu. Uostalom, znam puno njih što dolaze tamo pecati samo zato što je mir i nema valova, ljudi uživaju i odmaraju se od svega i to je  do sada koliko toliko tako funkcioniralo. I sada dođe nekoliko takvih budala koje je baš briga za sve i jurišaju gore-dolje k'o da će im riba pobjeći. Na kraju sam htio jednom takvom (VK) nekoliko puta proglisirati kraj njega isto tako gore-dolje da vidi kako je to, ali nisam mogao zbog onih drugih normalnih ljudi kraj kojih je sjeo.
Ovo sam napisao jer se nadam da će možda ovo pomoći da neki od takvih 'pecaroša' skontaju kako se treba ponašati na vodi.     
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!