Prijedlog za pravilnik (postavljanje slika)

Autor mario123, Siječanj 13, 2016, 14:09:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Bar je momak stavio neke slike.
Kad si ti postavio neku sliku ribe u prirodnom okruzenju kako napada zabu koja skace sa lopoca?
Znas samo postavit da prodajes neki klinac i prigovarat drugim clanovima
Najbolje da i ugasimo forum da ne nastetimo ribi rjecima.
Nijedna krajnost nije dobra.
Audentes fortuna iuvat

mario123

Kako sad prirodno okruzenje i neke krajnosi?? Riba se moze uslikati kao sto 90% ljudi i uslika na travi,u ruci,u camcu itd itd.
Maverik je  napisao gore da je ribe sa stringerom zabranjeno stavljati. Neki nestave jednu nego tri ribe na stringer i to slikaju, cemu to? U pravilniku pise zabranjeno  postujte bar onda pravilnik..
Neznam sta je tu krivo na svim forumima je zabranjeno stavljati takve slike jedino vamo se neko buni protiv toga.

šajzika

Maverick je napisao davno da bi trebalo slikat ribu da se moze pokazat, da ostane u ljepom sjećanju.
Za stringer se nesjecam da pise u pravilniku.
Pravila koja si copy paste sa varalicara ne vrijede ovdje . Ovo nije ni varalicar ni ostali forumi.
Forum je privatan i sami pisemo pravila ako ti se ne sviđa nemoras citat i sudjelovati.
Audentes fortuna iuvat

mario123

Citat: maverick  u Siječanj 13, 2016, 14:24:40
Pa mislim da ni nemamo slika koje nisu u skladu s zakonom...imamo tri dozvoljenje ribe i zabranjenj stringer...ribe slikane s stringerom ili na mjestu koje je kuhinja i slično u pravilu ne brisemo vec bi ih vlasnik trebao samo linkovati...moderator nemaju bas vremena da pregledaju sve sta trebaju pa ostane na meni i na sajziki, a on je vise za volanom nego bilo gdje pa ako neka losa fotka promakne slobodno neka netko stisne opciju prijavi moderatoru pa ce netko ispraviti

maverick

Mario, moras shvatiti samo jednu stvar, mi nismo internet pecarosi koji slobodno vrijeme ubijaju na netu, ne promoviramo ni jedan brand pa da imamo koristi od svega ovog. Mi smo ekipa prijatelja koji se druzimo svakodnevno , pecamo zajedno i napravili smo forum jer su drugdje puna kruća pravila. Ne zamaramo se previse s nekim pravilima jer ih ponekad ni sami ne poštujemo...Svako malo se netko pojavi poput tebe...koji bi nesto unaprijedio , popravio i to je za svaku pohvalu ali nama si ti vise manje smijesan...jer ipak mi imamo previse godina da bi slusali neke moralne prodike o ulovima, o c-r ribolovu...o slikama...jer ovo je mjesto za razbibrigu...ubijanje vremena kad ne pecamo ili kad nismo u "podrumu" tako da opusti se i uzivaj...Napisi ponesto o basu jer o tome znas vise od nas, pokazi nekom svojom slikom kako bi to trebalo izgleda pa ce netko mozda slijediti tvoj primjer...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

evo mariju primjer za sliku, iako ,od maloci sam loš primjer svima!

Darkestrah

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

:stripii:  :stripii:  :stripii: Pojeo ga je sto posto...na pm dila recepte za bassa  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Mario naidji jednom do nas svatićeš koja smo mi vrpa čudaka, sve mi se ćini da je vrijeme za jedno okupljanje

Žorž

Upravo zbog toga što je :red_indian:,gore naveo ovaj forum je toliko drugačiji i zanimljiviji od ostalih(bar meni).Nesumnjam u Mariove dobre namere ali definitivno nema potrebe i ovaj forum pretvarati u beskrajne,prazne diskusije čiji je veći i ko je moralniji!Godinama pratim razne pecaroške i nautičke forume i mogu da kažem da je ovaj jedan od retkih gde nisam primetio,neku preteranu sujetu i mudrose.enje i tako treba i da ostane!Vic,šala,poskočica,gomila korisnih informacija i diskusija i to bi bilo to :hi: :occasion14:

Slaven

Taman ste mi oteli rijeci iz usta, generalka je odradens, kamion je upalio i od sutra idemo dalje, al ostaje gorak okus da su se izbrisale slike od mog drugs dusa

maverick

mossi

Citat: maverick  u Siječanj 13, 2016, 23:04:41
Mario, moras shvatiti samo jednu stvar, mi nismo internet pecarosi koji slobodno vrijeme ubijaju na netu, ne promoviramo ni jedan brand pa da imamo koristi od svega ovog. Mi smo ekipa prijatelja koji se druzimo svakodnevno , pecamo zajedno i napravili smo forum jer su drugdje puna kruća pravila. Ne zamaramo se previse s nekim pravilima jer ih ponekad ni sami ne poštujemo...Svako malo se netko pojavi poput tebe...koji bi nesto unaprijedio , popravio i to je za svaku pohvalu ali nama si ti vise manje smijesan...jer ipak mi imamo previse godina da bi slusali neke moralne prodike o ulovima, o c-r ribolovu...o slikama...jer ovo je mjesto za razbibrigu...ubijanje vremena kad ne pecamo ili kad nismo u "podrumu" tako da opusti se i uzivaj...Napisi ponesto o basu jer o tome znas vise od nas, pokazi nekom svojom slikom kako bi to trebalo izgleda pa ce netko mozda slijediti tvoj primjer...

:notworthy:

Kugla

Sve lijepo rečeno, susjed  Šajzika, Jura i svi ostali da ne nabrajam  :ok:
Mario123 kao što rekoh olabavi, opusti se i uživaj, ne tlači, jer smo ionako stlačeni  :stripii:

vedro

Citat: Kugla  u Siječanj 14, 2016, 10:11:03
Sve lijepo rečeno, susjed  Šajzika, Jura i svi ostali da ne nabrajam  :ok:
Mario123 kao što rekoh olabavi, opusti se i uživaj, ne tlači, jer smo ionako stlačeni  :stripii:
Slazem se sa Kuglom :hi: