Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Evo i ja tek sad ušao u kuću kad vidi ti bahaćenja ovog šofera, pa to je proljevanje šmrkom po sirotinji!  :stripii:

Darko

šoferčino , otvorićemo ti temu za bahaćenje  " šofer piša po sirotinji "  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Sve  se javili ovi sto su u zadnji 2 godine uložili 5+ tisuća eura :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

evo malo slika od neki dan , farbanje daske i zrcala

Darko

maverick

A di su slike ona dva glavna majstora  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

misliš na bitangu i princezu  :stripii: :stripii: , oni su samo smetali pa ih nisam ni slikao  :uf: :stripii:

Bakara

Može li da stane rezervoar u taj otvor, bar onaj mali od 10 ili 12 litara?

TonyC

To je revizijsko okno , nije mu svrha da tu bude rezervar  .

maverick

Ja sam svojevremno imao ideju da tu stavim rezervoar ali kao vreća...što koristi  vojska. Tad smo ga našli samo u Rusiji a ovi nisu htjeli da pošalju za Europu...inače prostor je doista mali....Na slijedecm sharku koji planiram početi ovih dana...rezervoari ce ici u tube s lijeve i desne strane ovog otvora  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Glavni majstor glavom i bradom

Rap

i tohi je gore,jel to pri kraju?  :ok:

maverick

A ne...ovo je drugi shark s yamahom...ovdje lovu uzima za svoje sredjivanje  :stripii:

Darko

ugrađeni nosači za čamac kod vožnje