Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

baka

Ma kratak je, fali mu dužine. A razmišljao sam kad sam radio ovaj svoj prije ohoho godina da ga prerežem i produžim 1-1,5m. Mislim da bi bio puno plovniji, ali to je sve upitno, a i nije mi se dalo više fantazirat. Ipak je to samo pecaroški čamac.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

faro

Da ne sječe nego pri glisiranju skače po valovima i lupa bez obzira na kut  pod kojim sječem. :icon_salut:,svakako moram usporiti kada su valovi i onda je sve OK. :ok:.
Sjedim i sanjam da spavam,probudim se i vidim da ne spavam.

maverick

S sharko najbolje kad ga sječes pod sto manjim kutem....imas samo lagano bočno naginjanje...i normalno..gas do poda  :stripii: A baka , ja sve trazim jednog devastiranog da ga popolovim...pa da imam zanimaciju preko zime  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

faro

Odsjeć prednji kraj od Orašja i prikeljiti na pred hahaha. :stripii:

Darko

orašje već imaš , šta čekaš  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

faro

Je upravu si hahahahaa baš sam se nasmijao  :stripii: :stripii: :hi:

faro

Moja zamisao je bila da nekome dam dobru ideju,pa da lakše prodam. :stripii: :uf: :hi:

Darko

zaljepljene nove folije na prozore  :hi:

mossi

Nalepnice zastave NE MENJAJU pravu zastavu na plovilu.
To će ti Kobac bolje objasniti.  :stripii:

Darko

znam da se naljepnice neračunaju , imam ja i pravu ali mi ovo sa naljepnicama dobro izgleda  :icon_thumright:

mossi

Ma rekoh bolje da ti ja objasnim nego on.  :BangHead: :uf: :stripii:

Te folije su super, spolja ka unutra se vidi jedino kad popališ ona "***" svetla!  :tongue3:

Darko

da naljepnice prolaze svi bi poljepili , to smo provjerili u policiji i kod kapetanije  prije nekoliko godina  :hi:

pajdo77

Moja izbljedila,ostale samo neke froncle a puko mi i nosač,doduše bio je od od drvene vješalice za kaput :rofl2:. Kad sam se ja zastavom okitio svi gledali :stripii:

maverick

Samo razradjuj motor...da startamo slijedeci petak  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Idem danas na trening , malo ga ulaufat do usca.