Shimano

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:22:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marin.sk

50 g..  vodi on i 70g  :love5:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

ossa

Glave 70g ? Koliko ga godina imaš ? Da to nije 50-100g ?
Naidju krize, drukcije grize...

marin.sk

...ma nije...  20-50 je....    imam ga nekih 7-8 godina...  cca...    nije puno vodio 70...  u jednom ribolovu kad je voda bila jača morao sam ih koristit...

TonyC

Imam ga i ja , i pomeni stap to tesko podnosi jos ako je uparen sa slabijom rolom cijeli set jako trpi . Možda možeš zabacit par puta i ako dodje do udarca 0 od kontre .
Mislim da je za 20-50 u 3 m to ipak pre pre previše ! ! ! !
Da ti budem iskren ja ga nevolim opteretit sa više od 40 g glavama ! ! ! !

marin.sk

...ja sam oduvijek lovio sa 3metra stapovima..  tako da mi je to nekako naj dužina...  ali polako mi je 2.70 prešao u vodstvo po izlascima...
..ni ja ne koristim često 50 i više g , ali ne libim se puknut takvu 50g glavu iz petnih žila bogu iza nogu...  ni malo ga ne štedim jer mi za to ni ne treba...   kaj se tiće kontre uvjeren sam da mu 50g nimalo ne smeta, ako je naravno ok udica...
..zna rajo koliko se  može(mora) baciti na trebežu, a 50g leeeeeeeetiiiiii....
...mada je nekih 30 g njegov najbolji osjet pod vodom.. to najčešće i koristim...

Rajo

leti,leti,letiiiiiiiiii..... :icon_thumleft:

kawasaki

Shimano stapovi gledajuci saranske odlicno bacaju  :thumbsup:

imao sam Beastmastere stare i samo rijeci hvale za njih

sad imam tribale 3 lb 3,6 i takodjer samo rijeci hvale

a bacao sam sa 3,5 lb 3,9 xta i 3,9 3 lb xtr i stvarno su bacacki stapovi a lijepi na drilu  :headbang:
Brzi od Bolena.

Stepa

Citat: river carper  u Studeni 23, 2012, 18:24:17
speedmaster 3,00m 50-100g... za te novce i takva akcija štapa   :love1: ,samo ga je sad teško naći,nažalost meni pukao,kada sam nagazio na njega u čamcu...  :grave:

kolega gdje ti je pukao,ja imam isto frku sa njim pa da sparimo barem jednog pravog :hello:meni najdraži štap do sada :blob10: :blob10:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Greys

Jel ima netko Lesatha Monstera, ili Antares Monstera, i to verziju 28-110g ?

maverick

nisam imao u svom vlasnistvu ali pecao s lesathom 110 gr.....ne znam sta bih ti rekao...odlican stap...ali ne za nas....mada lijepo bi pasao uz saltigu ali mislim da kao i limeni...ima pricu s povjesnog aspekta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Cek ako si imao 110grama, jel to bio Shore Game? Ja sam ih držao oba u rukama i u Škorpionu i na sajmu u Novom Sadu, ali me zanima da li netko sa našeg foruma ima? Čisto znatiželja, u 10god sam kupio sveukupno 2 štapa  :icon_biggrin:

maverick

Da, htio sam ga kupiti...probao i nije mi se svidio...ima ga dva tri kom u Os, ali ne znam jeli tko od njih na forumu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Shore Game je imao kolega, koji ga je prije cca mj dana prodao. Lijep štap, ali volim ''brže'', ovo mi je djelovalo onako, u stilu Sportexa, dok recimo Monsteri su motike

maverick

Taj je imao onog dugackog...monstera ima par, mislim da su stigli od drinskih mladicara...raspitam se da mozda oprobas jednog od njih

Greys

Da da, imao je 3.30m  :icon_thumright:
Baš me zanima utisak na Monstere, i što koriste sve sa njima, da li jigaju itd.