RUKOMET

Autor No, Siječanj 21, 2016, 21:59:52

« natrag - naprijed »

klenčuga i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:notworthy:   :notworthy:

Svaki uspijeh raduje, pa tako i ovaj, pogotovo što je bio totalno neočekivan

ps

Sta je ovo, Japan nas rastura?

dravski pecaros

Ma to je nama tako prva  utakmica patnja uvijek  :occasion14:

pajdo77

Ako su naši rekli i prije nego su uzeli avionske karte da bez lažne skromnosti idu po zlato čemu sumnja  :stripii:. Ja neću gledati ni jednu utakmicu dok se medalje ne budu dijelile. Šta ću gledat kad su mi sad rekli da će biti prvi. Krivo mi je samo što se o njima počelo pisati mjesec dana prije nego su krenuli na takmičenje a o rukometašicama nismo ni znali da igraju dok nisu počele djevojke rasturati sve favoritkinje. Sramota. Evo još nisu dobile ni to malo novca što su im obećali.

No

Kaže komentator na tv da se moramo uozbiljiti.
Evo jesam prebacio sam se na forum  :stripii: :stripii:

pajdo77

Igramo još protiv Angole i Katara. Neki bi dali bubreg za ovakvu skupinu a mi se već mučimo od starta

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

pajdo77

Pet minuta igre,5-0 gubimo od Argentine,imali i igrača više. Neće valjat.

Kugla

Siječanj i ponovno rukomet, jučer bili na pripremnoj utakmici u Osijeku, pomlađen sastav i nekompletan što zbog covida, što zbog ozljeda i nekih drugih stvari. Atmosfera ok, igra tako tako, a sad pripreme za odlazak u Seged na europsko prvenstvo. Kako sin trenira rukomet kao i prije dvije godine u Austriji tako i sad odlučili smo pogledati tekmu s Francuzima i naravno malo upoznati Seged nije daleko.  :ok:

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

Francuzi loši ali opet bolji od nas,suđenje je glupo komentirati mala smo mi zemlja i to nam je problem

Kugla

Supruga, sin i ja bili uživo, što reći bilo je odlično, suđenje doista loše, ali što je tu je, objektivno ovaj sastav je dao svoj maksimum. Fali nam tu još koji naš iskusni igrač, ali tako je kako je, Francuzi su trenutno bolji, ali nema predaje idemo dalje pa kako bude.

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

madmax

Još gledam na TV-u tko je to došao iz Petrijevaca, najupečatljivija zastava

Kugla

Ne znam da li pratite Svjetsko u rukometu, dobrih tekmi i poteza, ovih dana smo na relaciji Petrijevci-Zagreb-Petrijevci, Danas s Egiptom nadam se pobjedi i odličnoj atmosferi
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

pajdo77

Svakih šest sekundi neki prekid zbog faula.Pet minuta ja ne bih to mogao gledati,izludio bi.

Kugla

Probaj Pajdo možda se iznenadiš
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti