Sportex

Autor vatrogasac, Veljača 05, 2016, 12:51:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

:red_indian:  kaki je taj cx u odnosnu na onaj stari sle

vatrogasac

Citat: maverick  u Veljača 05, 2016, 16:31:30
Na ovaj sam mislio  :ok: :ok:

http://www.skorpion-dnc.hr/brandovi/shimano/stap-lesath-cx-spin-270xh-slecx27xh
Jbg slabiji sam u poznavanju spinerskih stapova kad sam kratko i malo u toj tehnici, isprike zbog posta, ako smeta nek se makne.

maverick

Ma no...pricamo malo o napuhanim cijenama...ali tako je s kvalitetnim i nekvalitetnim priborom...sve je precijenjeno s obzirom na proizvodnu cijenu a ista stvar je i s nautikom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ništa maverick stavi ga pod vrata od garaže šta da ti kažem haha

maverick

:stripii: Jezik pregrizao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

A Zvona drzi ritam...ne da se ometati  :ok:

zvona

Ovaj mjesec ako Bog da.bit cu RH e kad krenem po devize nema me do kasne jeseni ako sve po planu..e onda ce mo drugačije.vidit ce mo šta ce rec tema vaša zadnja kupovina hahah  :uf:

Rap

A šta će ti onda  :toothy9:

zvona

Za preko zime  :takoje: pa kad krenu lovostaji mogu nazad :D

vatrogasac

Citat: Rap  u Veljača 05, 2016, 16:54:05
Ne kažem da ne treba imati nešto takvo u kolekciji  :icon_thumright: samo htio sam naglasiti da Skorpion nije neko mjerilo cijena pa kad zviznomo bilo koju radnju u guglu dobijemo podatak koliko bi nas naši htjeli oderat http://www.am-angelsport-onlineshop.de/shimano-lesath-cx-spinning-270-xh/

:hi:
Sta se Skorpiona tice uzas cijena, znam kad sam uzimo Shimanke kod njih 2200kn a u Austriji 1200kn

Rap

Usporedi ih samo s Kapitalcem i sve će ti biti jasno  :icon_thumright:

vatrogasac

Jos uvijek i Kapitalac dere za 600kn vise po roli, pogledo neki dan, al u odnosu na njih diskont!

rj

ja predlažem prije bilo kakve kupovine kontaktirat Žabicu ...da se dogovorit dobra cijena  :thumbsup:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rsimon4

Što mislite o ovom? Som smudj?
Sportex Kev Spin DL 3,05m,tb 60gr
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick