bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Sad došao sa Drave. Sat vremena se kupao,pipao nožicama i u tih sat našao jednu jedinu školjku. Sve si mislim da će biti dobre i žabe...ako i njih nađem  :uf:

pajdo77

Nešta staro nešto novo. U dva dana dvije bućke. Jedna metalna i Ruskog oblika i jedna drvena,stara dobrih 40+godina. Umjetničko djelo,šteta ju pokvasiti. Obje zvone da lišće otpada. Metalna diže soma,potvrđeno na sonaru. Mislim da će ona biti radna a drvo će u vitrinu kao suvenir

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

DJ17

Lepo, ocekujem sliku u galeriji ulova... :hello2:

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

danas popodne otišao malo tu kod mene probati. za divno čudo i upecao tri somčeta,dva jedva u mjeri i jedan malkice veći. Sve u sat i pol možda na lignju. Nezgodno mi bućkat iz "Elana",stranice zaobljene ko u barke pa mi voda daleko,niska zadnja klupa pa moram u stolicu a nju ne mogu približiti uz stranicu opet. Iskrivim se ko Kvazimodo,imam dosta falša dok bućkam al izgleda da je ova metalna bućka pun pogodak čim diže soma a to je najbitnije,kad klepim suho granje otpada sa drveća.

pajdo77

Evo slika jer znam da mi ne vjerujete

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

DJ17

Mali, al ako su u meri  :ok:... cestitam... jel na cistu lignju ili kombinacija? Ne jedem lignje i ne kupujem pa se ne razumem, koje da kupim i kolko love? :uf:

maverick

Da da...i onda nema ribe...pa ne stignu narasti od tebe...bravo majstore  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Naravno da su u mjeri. Uzmeš one smrznute u komadu a ne u kolutićima iz Konzuma ili negdje dalje i samo njih na udicu. Paket od 400 grama mislim oko 30 kuna

DJ17

Probam kad stignem pa javim rezultate,  kod mene ovi dana sramota za pricat sve bilo debelo ispod mere,skida skoljku,glistu, promasaja mali milion nista konkretno da se malo igramo...a naravno da nesto i pojedemo :toothy9:  :clap2:

silure

Danas 2 puta bio i opet ama bas nist..vrijeme je da zatrazim pomoc zna li tko gdje mogu kod neke babe koja dobro skida uroke..gdje kupit metelnu bucku? Volio bih i takvo nesto imati

pajdo77

Za skidanje uroka na ovom forumu ne pomažu babe,samo cigančice  :stripii: pa potraži jednu  :takoje:. Što se bučkala tiče to ti napravi bilo koji majstor koji se imalo razumije u limariju,malo aluminija i aparat da ti pripika stopu bućke. Bitne su ti dimenzije kako dužine noža,papuče kao i njenog oblika te kut noža u odnosu na papuču. Na ovoj mojoj bi ja samo mjenjao ručku,naime moja je drvena,da je od eva pjene ili sličnog materijala koji bi nosio težinu metalnog dijela bilo bi sigurnije,ovako tone.

silure

Ma neka tone..jedna rupica kroz nju tanka spagica i za neku egiju ili bilo sta svezati..

pajdo77

Ma tako i ja napravio. Pertlu i oko ruke ko narukvicu

silure

Pa daa to je to...sad dajte broj neke cigancice hica mi je idem danas opet probat