bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ostavi da povuce bas dobro. Gliste nabodi onako na par mjesta i nek ti vrh udice bude slobodan. Mora se upecati sam ako nije bas jako jako sitan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

A jesi siguran da peca som hoće i bijela riba zajebavat morat češ investirat u sonar a možda ti je i kontra oslabila kroz godine :stripii:

pajdo77

Ma nije bjela,danas sam imao jednog na špagi par sekundi,onako po osjećaju možda nekih 2-3 kile,već par komada mi je tako otišlo u zadnjih 3-4 dana. Ajd što promašim al popizdim kad ga imam pa mi ode i to sve od kad imam te hebene udice 6.0,dok sam pecao na neke Mađarske u veličini 10.0 skoro svaki je bio moj. Ma da mi je samo sonar onaj najjednostavniji crno-bjeli da ja bar nešto vidim al hebiga,nema se. Tad bi se bar znao pripremiti a i postavit mamac na određenu dubinu. Ovako bez njega ovo je lutrija,bez sonara u bućkanju si bogec

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

A koliko imas grama olova...to se zna dogadjati kad je olova malo pa ili ti zaostaje ili ide pred čamac...uglavnom ne stoji vertikalno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Nije to ništa čudno.
Čak dapače više češća nego rijeđa pojava.
Mislim na to da uzima tako kako bućkaroši zovu mrljavo.
Možeš staviti i trokuku i neće ti pomoći.
Jednostavno nema onog konstantnog stiskanja od bar 2 sekunde kad se lupa kontra nego dođe pa stisne na sekund pa ostavi pa ponovi na sekund i tako čisti udicu od dolje ne gutnivši ju i vraća se na dno.
Teško je reći zašto je to tako.
Kada je takav dan tako uzimaju i krupni.
S druge strane kad dobro uzima to je onda ružno za vidjeti koliko bude ribe u sat vremena pecanja znači svaki koji se podigne sa dna ide direktno na mamac i agresivno ga uzima.
Čak se ne radi ni o tome da li je sit jer imao sam slučajeva da doslovno u čamcu povraćaju hrpu rakova i on svejedno agresivno i halapljivo uzima kad ubodeš dan.
Jebe ga najčešće vodostaj i tlak zraka kad neće.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

jurajurajura01

šajzika

Jel pipko i skido il je udario?
:stripii:
Audentes fortuna iuvat

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

jurajurajura01

Citat: šajzika  u Srpanj 21, 2021, 21:11:42
Jel pipko i skido il je udario?
:stripii:
Na ruku je bucko i sam ga na ruku izvadio, to mu svaka cast

šajzika

Ma naravno,  ovo je bilo samo  zezancija na onih par postova prije.
Ribolov je cudo, lutrija,  nikad ne znas kad ce naici kapitalan primjerak, samo treba biti na vodi i provesti odredjeno vreme.
Čestitaj sogoru i od foruma pecaros-os ako nije tu,  jer ipak je to kapitalni ulov vrijedan sjećanja
Audentes fortuna iuvat

No

Harley

Living your dreams, do not dream the life

maverick

pajdo77

Jučer prijatelj i ja krenemo bućkati od mene i zavšimo na petom kilometru. Čim smo krenuli ja imao jedno pipanje sto metara od veza. Nizvodno tih tričavih 12 km ni pipanje. Bućkaj ovom,bućkaj onom stranom,bliže,dalje,preskoči neki kilometar,ma ribe ni u tragovima. Vraćamo se kući.opet tu u kvartu kažem prijatelju ajde da probamo tih 50-ak metara gdje se javio kada smo kretali. Dođemo do tog mjesta i javi se gotovo u metar i prijatelj ga dobije iz prve. Žali bože goriva a i moje ručice. Riba mi u bašti a ja idem po nju kod susjeda

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Smithwick maniac

Krasan ulov.
Nažalost prerijetko se događa.
U svakom slučaju dugo se pamti!
Svaka čast!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...