Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

https://www.24sata.hr/show/preminuo-je-aki-rahimovski-810655

Bio na nekoliko koncerata. Pjesme za dušu. Počivaj u miru legendo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Ako otvori na cirilici, imate gore opciju izbora za latinicu.

https://www.apatinskenovine.rs/page/3264/javni-poziv-za-potpisivanje-peticije-stop-spalionici-

Izvučeno iz teksta
"glasali ZA Rešenje da se zemljište koje je u svojini opštine Apatin, na graničnom području Gornjeg Podunavlja proda "BIONEX" DOO Apatin, Dunavska obala bb, čime je omogućeno da se započne proces realizacije projekta spalionice u Apatinu. "

Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Znamo mi čitat i ćirilicu
A otpad je svagdje problem

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

miha

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 28, 2022, 11:39:11

.... i veliki novci se vrte oko njega ....

Gremlin

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 28, 2022, 11:39:11

Šta da vam kažem da je grad Beograd prodao lokaciju za spalionicu Francuzima i da će nas trovati kao pacove o našem trošku:

https://www.danas.rs/vesti/beograd/cls-produzen-rok-za-spalionicu-u-vinci-a-privatnom-partneru-jos-82-miliona-evra-iz-budzeta/

Nadam se da ćemo im barem u Beogradu koji je potpuno devastiran uterati qrac na izborima 3. Aprila.

:crybaby2:

šajzika

Ma mene cudi lokacija spalionice. Park prirode,  pecat cemo i udisat smrad. Sta ce biti s pticama i zivotinjama.
Hbte mi ne smijemo pjesak vadit iz Drave a ovi bi u gornje podunavlje spalionicu.
Pre pre strasno. Sve za pare. Jebes buducnost
Audentes fortuna iuvat

ljuska

Mene ne čudi lokacija prevoz brodom je najjeftiniji dolaziće tu roba odasvuda

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Popušili od Slaven Belupa? Nek Bjelica samo kupuje dok Mađari ne zatvore pipu i kažu dosta'

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Moj susjed i kolega...mladi poduzetnik...dao otkaz u firmi i poceo se baviti hobijem.... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Svatko tko ima smisla za neki posao, danas može vrlo lako doći do kupaca, i ako je proizvod dobar, može vrlo dobro živjeti od svoga posla. Bravo za momka

DIDAPATAK

Ivan Borojević

Ma da, poslo mi Ivica  na mesinger tu objavu. Inače dosta se družimo u hobijima, tu po Dravi i kod mene na Dunavu. Zajedno smo veslali i ovu regatu što ide iz Njemačke do Crnog mora. Ima njih više  veslača iz tog kraja. Što da vam kažem društvo za poželjeti.