Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Vidim pratiš ti njega da nije njegova draga kod tebe na vulkanizaciji :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

mossi

Nije baš u potpunosti za nas iz Srbije.
Potrebna je i dalje Covid potvrda. Jedino se ukida opravdani razlog dolaska. Što je bilo posebno problematično, jer jedva su me pustili da realizujem garanciju za tehniku kupljenu u Osijeku.

No barem tih zajebancija nema više.
Da je druženje ostalo za sledeći vikend, carinik bi me mogao vratiti jer druženje nije opravdani razlog za posetu Hrvatskoj.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Citat: mossi  u Svibanj 02, 2022, 13:57:38
Potrebna je i dalje Covid potvrda. Jedino se ukida opravdani razlog dolaska. Što je bilo posebno problematično, jer jedva su me pustili da realizujem garanciju za tehniku kupljenu u Osijeku.

Da je druženje ostalo za sledeći vikend, carinik bi me mogao vratiti jer druženje nije opravdani razlog za posetu Hrvatskoj.

A ja u srb?
Audentes fortuna iuvat

retfala

Od sutra srb. ukida sve mjere...moze se slobodno ici.

dravski pecaros

Citat: mossi  u Svibanj 02, 2022, 13:57:38

Ne mossi možete i vi sada bez potvrda evo službenog priopćenja MUP RH

https://sib.net.hr/vijesti/ostalo-vijesti/4236844/ukinuta-i-posljednja-epidemioloska-mjera-ona-za-ulazak-u-rh-stanovnicima-trecih-zemalja/

mossi