Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

rale2505 i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Svi oni manje više isto govore kao i mi ovdje na forumu.Da je dozvola skupa,da ti treba pet istih za županiju,da svako tjera po svom itd itd al nikako da se nešto promjeni.

maverick

A realno...boje nam cuvaju dva stara lopova I jedan peder  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kaže da je bivši ravnatelj Parka prirode Kopački rit dobio 10 mjeseci uvjetno jer je mimo zakona tj natječaja tražio da mu se na mjesto pomoćnog kuhara zaposli nećak. Sa druge strane tri radnika Zagrebačke čistoće odma dobiju otkaz bez hebemti. Nikakav sud već od nekog glavonje iz te iste firme. Pa gdje ja živim draga mama? Koji sud i sudstvo mi imamo a pred kojim bi svi trebali biti jednaki. Nije ni čudo da ovdje ostaju samo oni koji nemaju za autobusnu kartu za inostranstvo.

retfala

Pajdo oprosti , ali ja ne vidim tu nikakav problem. Lik je trazio da mu zaposle necaka. Uhvacen je i kaznjen uvjetnom kaznom i dobio je otkaz. Ajmo realno tko nebi lobirao ili trazio da mu zaposle necaka, bez obzira sto ja to prezirem. Lik je krivcno odgovarao i dobio primjerenu kaznu. Ovih troje je dobilo otkaz jer su tesko povrijedili radne obaveze. Na kraju su svi usli u strajk za kolege i vraceni su na posao. U nasem drustvu ima bitno gorih stvari a za njih nitko ne odgovara. Mogao bi ih nabrajat danaima. Te dvije situacije koje si nabrojao opce ne vidim kao nekakvo krsenje zakona. Zasto mislis da je negdje dalje bolje? Obisao sam jako puno drzava i tesko sam razocaran razinom pogodovanja i korupcije u npr, jednoj Njemackoj.

pajdo77

Ako zakon nalaže da se provede javni natječaj i odabere najbolji kandidat a odabere moj nećak u kojoj mi to pravnoj državi živimo. To nije privatna firma već državna i tvojim porezom na dohodak se financira. Ako je to tebi sasvim ok svaka ti čast. Meni je to zločin za par godina robije a ne zamjena za 10 mjeseci uvjetno

retfala

Nisam rekao da je oke. Ja to prezirem. Uhvacen je visinu kanze ne odrduje drzava nego sud. Sud ga je oaudio, e sas sto mi nismo zadovoljni visinom kazne to je nesto drugo. To se u americi zove lobiranje😆 Jebiga par godina za pokusaj zaposljavanja? Onda u ovoj drzavi nitko nebi bio na slobodi

madmax

I gospodin Martinčević osuđen na uvjetno, kaže danas na sjednici ZŠRU-Baranje, nemojte vjerovati što pišu  :evil6:

maverick

Upravo to...šupci su na tim pozicijama i ostace bez obzira sto su osudjeni...Martincevic je sportski direktor...pa to samo ima kod nas...ali ajd...mi..vi...oni...smo ih izabrali pa tko nas hebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dr.Kucin

Citat: madmax  u Siječanj 24, 2023, 20:12:26 I gospodin Martinčević osuđen na uvjetno, kaže danas na sjednici ZŠRU-Baranje, nemojte vjerovati što pišu  :evil6:

Je li bilo na toj sjednici kavog govora o reciprocitetu? :)

nekinho

madmax

Citat: Dr.Kucin  u Siječanj 24, 2023, 22:51:37
Citat: madmax  u Siječanj 24, 2023, 20:12:26 I gospodin Martinčević osuđen na uvjetno, kaže danas na sjednici ZŠRU-Baranje, nemojte vjerovati što pišu  :evil6:

Je li bilo na toj sjednici kavog govora o reciprocitetu? :)
ne bih znao

umpahpah

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2023, 20:32:44 Upravo to...šupci su na tim pozicijama i ostace bez obzira sto su osudjeni...Martincevic je sportski direktor...pa to samo ima kod nas...ali ajd...mi..vi...oni...smo ih izabrali pa tko nas hebe
Nije sportski direktor nego je predsjednik zajednice Baranje i saveza SIB ,znači svih naših klubova,udruga,svega !!! Čestitam situaciju

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

maverick

Na onom takmicenju koje je bilo u Bilju na Staroj Dravi imao je funkciju sportskog direktora...bar se tako predstavio novinarima koji su ga trazili intervju. Mene zanima radi li on jos kao ribocuvar u Parku ili je dobio otkaz  :sha:

maverick

umpahpah

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2023, 17:21:48 Na onom takmicenju koje je bilo u Bilju na Staroj Dravi imao je funkciju sportskog direktora...bar se tako predstavio novinarima koji su ga trazili intervju. Mene zanima radi li on jos kao ribocuvar u Parku ili je dobio otkaz  :sha:
To je vezano za svjetsko prvenstvo lovom na plovak,inače radi kao nadzornik-ribočuvar i dalje sad dal' će ga "odstraniti" ne znam,trebalo bi,al upro je čvrsto na mjesto predsjednika saveza i prvi bojkotira jedinstvenu ribolovnicu za otvorene vode!!

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk