Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kuka

Ima li netko kakav link za praćenje svjetskog za šaranaše u Mađarskoj?
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

rale2505

kuka

Našao sam. Hvala. Vidim da su trenutno osmi
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pogledajte u 24 sata ribički kalendar :ok:. Nije mi do djevojaka već gdje pohvataše tolike ribe :rofl2:

maverick

Mene samo brine da iz dosade dok cekaju ne krenu i oni pecati smudja  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nek jedu ribu,mene tješi što su muslimani pa neće nestajati bravci iz svinjaca,zamisli da ponestane na tržištu šunkica,kobasa,slanine il čvaraka. pa sam bi otišo kod njih i vratio ih odakle su došli

Sg.Pepper

Svaki put kad se vracam sa pecanja me zaustavi policija i pregled dali ima koji sakriven po autu! Zadnji put mi radio poznanik tamo pa kaze da su sad krenuli i Albanci da dolaze! Stalno ih hvataju po njivama i livadama! U manjim su grupama, njive pune kukuruza pa se ima gdje sakriti! Ja ih doduse jos nisam vidio al nije bas ugodno kad znas da bauljaju svakavi likovi okolo!
dec d vej aj lajk it....

kobac

Bill sta vezano za ovo samo javite na pp..
Bolje da in policija vata nego vi po dvoristima i vikendicama :uf:

maverick

Dukulele

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mossi

Citat: ossa  u Listopad 07, 2017, 08:01:30
http://rs.n1info.com/a333169/Vesti/Vesti/Gornje-Podunavlje-nova-migrantska-ruta.html

To jeste i biće sve veći problem.
Policija ih u Srbiji skoro pa ne dira.
Ja sam ih sretao .. hvala Bogu samo po danu i to na asfaltu, uglavnom na istom mestu ulazak u Monoštor kod velikog mosta.
Ali grupe su od 10-30 MLADJIH MUŠKARACA! Godine od 18-30!

Biće to problem, naselje, plus vikendice .. a dolazi zima.

Kako osigurati imovinu i živu glavu .. biće rutavo.  :violent1: :icon_scratch: