Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ne poznate vi tog čovjeka. On to čisto zbog cirkulacije  :stripii:

maverick

Vjerojatno uzrok jeste ispuštanje vode a to za sobom povlači neku sasvim drugu priču. Vlast ili rukovodeće strukture uopće ribolov ne vide kao neku turističku odrednicu na kojoj cijeli svijet zardjuje vec to vidi kao zabavu za sirotinju i kao popravljanje izgleda stola kad ručamo. Da to gledaju malo ozbiljnije sigurno bi netko i vodio računa i ovo se ne bi ni dogodilo. Ovako veca im je briga sto je nesto krepalo pa ce smrditi nego sto je se doista dogodila ekološka katastrofa.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Baš mi je drago za baranjske pecaroše i njihove vode, eto biće veselja i uživanja na vodi. Naravno ako su ovi podaci točni i istiniti. Ali tko će to provjeriti... Obzirom na iskustva sa našom osječkom zajednicom i njihovim "delanjem" eto i nama obzirom na tako nedavno "revno i pošteno" potpisani reciprocitet veselja koliko hoćeš, samo ne znam kakve koristi od ovoga poribljavanja imamo mi sa desne obale Drave?  :uf:

miha

nije to ništa posebno ...da je sve završilo u jednoj vodi bože pomozi ...raspoređeno na više voda ....iskustvo kaže kad se poribi stara Drava repnjak ...ti šarančići se riješe vrlo brzo ...radi se u tri smjene ...neki i prekovremeno ...ako ova godina i voda koja je prisutna i priroda nisu učinili nešto ...đaba nam sve...

feco

Ne sviđa mi se to poribljavanje konzumnim šaranom.....zar nema mlađi autohtonog vretenca  :sha:
POLAKO I BEZ VEZE

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Cirkus Colorado stigao u grad  :stripii: :stripii: :stripii:

miha

park je u centru grada ...bio vidio ..turci uredno roštiljaju ...ali ražanj nisam vidio ...svaka čast ...mogu mislit kakav je to dernek bio .... :clap2:..... :stripii: