Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa to imamo u malo novijim autima...cim naglo kocis upale se zmigavci...Nije to loše samo da ne traze da ugradimo i na čamac...koliko se puta nasučem na pijesak stalno bi trepćao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Siječanj 27, 2026, 21:44:18 Pa to imamo u malo novijim autima...cim naglo kocis upale se zmigavci...Nije to loše samo da ne traze da ugradimo i na čamac...koliko se puta nasučem na pijesak stalno bi trepćao  :stripii:

Ja to nisam znao 🤣🤣

Ja vozim po propisima pa ne molim naglo

miha

VALPOVO  Jučer je održana izborna skupština Zajednice športskih ribolovnih udruga Valpovo na kojoj je izabrano novo vodstvo.
Skupština je održana u nazočnosti 20 delegata i gostiju, među kojima su bili i  Vladimir Sever predsjednik HŠRS-A, Vlado Krznarić načelnik PP Belišće i Branimir Kolarić, kao predstavnik grada Belišća.

Na prijedlog dosadašnjeg Upravnog odbora Zajednice, Kandidacijska komisija je predložila, a članovi skupštine izabrali su novog predsjednika Albert Katančića i dopredsjednika Igora Nagy.

Članovi upravnog odbora su Matija Vidaković, Siniša Lipnicki, Albert Katančić, Igor Nagy, Dino Babok, Zlatko Ivošević, Antun Hoefler, Antun Marković, Dušan Kušić, Branko Gazdić, Josip Špoljarić I Stjepan Berak.

Predsjednik Nadzornog odbora je Zoran Pepić, a članovi su Darko Čvagić i Borislav Kovačević.

Okrenuti novim zadaćama i ciljevima na Skupštini je usvojen zahtjevan plan rada koji se temelji na statutu Zajednice i podrazumijeva redovne aktivnosti upravljanja ribolovnim vodama sukladno zakonskim propisima s ciljem promicanja športskog ribolova i očuvanja prirode.

Prema službenim podacima danas Zajednica športskih ribolovnih udruga Valpovo gospodari s oko 900 hektara vodene površine, od čega 700 hektara tekućice, a 200 hektara stajaćice.

U skladu s općim ciljevima utvrđeni su i neki posebni zadaci od kojih je zacijelo najvažniji rad s mladima provođenjem športsko ribolovnih natjecanja, te poduzimanje aktivnosti na ekološkom osvješćivanju građana.

Slaven

Ajde de :clap2:

Oce bit sve po starom ili postoji neka perspektiva :stripii:

pajdo77

Kad pročitam da je usvojen 'zahtjevan plan rada'ja se ne iznenadim uopće jer opće je poznato da se u društvima radi od jutra do sutra.

klenčuga

Godinama sam sebe uvjeravao da ću u svoje lokalno ŠRK biti učlanjen svake godine bez obzira na to što živim u Zagrebu a na Dravi pecam 5 puta godišnje, no ne mogu preć preko činjenice da za vrijeme mrijesta bolena sva ekipa iz kluba hakla masovno bolene i iste dijele po selu ili bacaju svinjama. Jedini će ukidanje ovlasti ribolovnim društvima i postavljane renđerske službe riješiti donekle situaciju. Pitanje hoću ja to doživjeti, a rođen sam 1990.

maverick

Jucer Hoefler prijavi Berka DORHU...ili kome vec a danas sjede zajedno u Upravnom odboru jer su ga smirili dali mu komadić kolačića...Jadno da jadnije ne moze biti...malo je reci stoka sitnog zuba...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Rekao bi jedan moj kolega

"Niti ju jebati,niti ju kući voditi "

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Moj dečko pao u nesvijest kad je saznao da sam muško !

Nikolina Kovačević, influenserka iz Kraljeva, promijenila je pol i danas izgleda bolje od većine djevojaka.

Njena životna priča posljednjih dana izaziva veliku pažnju javnosti. Nikolina je otvoreno govorila o svojoj tranziciji, ali i o izazovima s kojima se suočavala u privatnom životu.

Posebno neprijatnu situaciju doživjela je u vezi. Kako tvrdi, njen tadašnji dečko mjesecima nije znao da je ona ranije živjela kao muškarac. Istinu mu nije odmah otkrila, a kada je napokon saznao – šok je bio toliki da je, prema njenim riječima, čak i izgubio svijest.

,,Živjeli smo zajedno, a ništa nije primijetio", ispričala je Nikolina.

Prije tranzicije zvala se Njegoš, a javnosti je postala poznata i po tome što je cijeli proces promjene pola, uključujući operativne zahvate, dokumentovala i podijelila javno. Kaže da joj je cilj bio pokazati realnost kroz koju prolaze osobe koje se odluče na ovakav korak i ohrabriti druge da žive autentično.