koji sonar do 1000 e

Autor yoone, Veljača 29, 2016, 15:05:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

A Pajdo, kad svi znaju a nece ti niko nista reci. Kolike sam ih pitao i na kraju svi sute. A svi znaju koja je riba, i neki i prebroje krljusti. A ja nevidim nista na tome  :stripii:

Moj je na oglasu za prodaju, nerazumijem se u to. Previse  je to informacija
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Citat: majstor  u Ožujak 15, 2018, 09:36:11
Šajzika, šalio sam se kao i uvjek. Ni ja ne jedem ribu, mada je zdrava. Sonare smo koristili još 80-tih godina da vidimo dubinu jer nisu bili detaljni kao danas. Danas je to skup sport i stojim iza toga da to ubija gušt. To je moje mišljenje.  :hi:
Poštujem misljenje.
Meni ubija Gušt to sto mi prodju lopovi pa mi par kilometara Drave prazno, nemam vremena jer radim i sjednem na bunar.
Pa odem za 2 tjedna opet bunar. Tako par mjeseci i ajde mi pokaži gušt?

Kolko njih prodaje sonar jer kazu da je to govno i ne vrjedi im. ? Puni oglasnici sonara,  ljudi pljuju po tehnologiji.

Nije problem neupecat al kad bacim na crvice pa ni bjela ne zapeca onda u pm.

Neam takav neki skupi i dobar sonar ali misljenja sam da je to ok stvarcica i volio bi jednog dana imat tako nesto
Audentes fortuna iuvat

feco

Citat: Greys  u Ožujak 15, 2018, 10:01:42
Citat: maverick  u Ožujak 15, 2018, 07:12:38
A to te malo "prisile" da pratiš trendove...Klasični marketing...nista osobno  :stripii: Moracemo prodati ove dvojke i kupiti trojke ...nema labavao  :stripii: :stripii:

Budući neznamo gledat na sonar, meni ni taj Gen3 ili Elite Ti isto nista nebi pomogao, jednom tudum, uvijek tudum  :stripii:

A zato ti meni nisi htio reći kako se pravilno sidriti .....jer ne znaš.  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

im84

Pa naravno. Da znam, vec bi ja tu napisao. Ali sta cu kad ima ovih koji bolje znaju.  :crybaby2:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

A da mi neki tečaj uplatimo...mozda dobijemo popust na količinu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Pa bilo bi lijepo kad vec das toliko love za sonar da dobijes uputstva, ali ne roomfishinga, vec na vodi. Buduci je 99,99% sa iskustvom room-a, jbg, neamo kome platiti. A volio bi, jer sam cuo neki dan da ovaj vidi ljusku i kako riba mjehurice ispusta. A meni to sve izgleda kao nekako drvece, sta ja znam.
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Tehnika narodu.  :stripii: :stripii: Mi ne vidimo sonar, a kamoli ribu i detalje. :rofl2: :rofl2:
Koristim očajna sonar sa bežičnom sondom, čisto da vidim konfiguraciju dna i temperaturu. Kolega se smije i kaže - zaroni i nogama sondiraj. Kad sam to napravio, otkrio sve što nisam vidio sonarom i poboljšao ulove.  :sha:
Ja sam mislio da se šalite kad pišete da nema ribe. Šajzika - u 6. mjesecu dođi jedan vikend kod mene u goste i upisat ćeš pravu ribu.
Mada, sve mi je manje važno uloviti, stalno sadim neko voće, kopam, gradim, kartam, kuham ribama klopu, a i kavu su me naučili kuhati.  :uf:

maverick

Citat: Greys  u Ožujak 15, 2018, 11:22:19
Pa bilo bi lijepo kad vec das toliko love za sonar da dobijes uputstva, ali ne roomfishinga, vec na vodi. Buduci je 99,99% sa iskustvom room-a, jbg, neamo kome platiti. A volio bi, jer sam cuo neki dan da ovaj vidi ljusku i kako riba mjehurice ispusta. A meni to sve izgleda kao nekako drvece, sta ja znam.
Ajd sad ti kaži čiki tko te naljutio i da će ti čiko bombona  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

I bona i coca cole  :stripii:
Ma nije, samo bi htio nauciti, a nitko nista nekaze. Sta si ljubomoran  :stripii:

Šalu nastranu, jednom sam rekao da su poceli te sonare kao i mobitele, svake godine-novitet, a igračke nisu jeftine kao mobiteli i zalosno je da updejt za sonare od 20-30tkn nedostizan.
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Čiko daje bombone, a dolazi i Zagor.
Nova tema - koji mobitel za 1000 e. Moje cure kupile 2 komada jer se mora imati S 9 ?  :sha:    Isto košta ko sonar. :baba: :veryangry:

šajzika

To  ti  je ista tema. :stripii: kupile jer se mora imati.
Tak sonar a i druge gluposti kupujemo jer se "mora" imati
Rjetko tko koristi te gadgete i zna iskoristiti njihov potencijal, najcesce je to zato sto Marko, Pero ili neko drugi ima.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Sjecam se kad sam kupio prvi lowrance...bilo je iz tad neke potrebe...radilo se puno i na vodu se nije islo u kontinutetu...pecao sam sam....tako da jedina pomoc je bila taj sonar....Prije toga sam imao sve garmine...Lovio sam s jednim a kasnije i s tim drugim...Danas...a ne znam...popustilo me to...otisao sam na neke druge gadete...i zaostao sam s tim gen 2....Koliko idem na pecanje i to mi je sad previse....a tko zna mozda izadje neki update da i ja vidim krljust...do tad samo ovako...

blogger image hosting

majstor

Letit će krljušti na sve strane kad žene skuže koliko to košta.  :stripii: :stripii:

mlb

Napravio sam danas konačno update , u demo modu izgleda odlično na prvu!!! P.S. Rođo i dalje mi je ostao hr-menu!!
E sad da dočekamo koji ljepši dan da ga oprobamo na vodi a posebno me zanima ovo mapiranje!!  :hello2:

im84

demo mod i drava = dan i noc  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing