Prepravci na ribolovnom štapu

Autor kawasaki, Ožujak 01, 2016, 10:50:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Kad sam već CD 252 10-35 izradom trna, spasio od penzije i podruma, odlučio sam mu staviti i zimsku opremu.

Sutra ću mu promjeniti vodilice

Imao je vršnu do sada od  3mm unutarnjeg promjera, a ubuduće će biti od 6mm.
Prva vodilica do role je bila unutarnji promjer 18 mm a sada će biti 14 mm s tim da je udaljenost ringa od štapa 30mm naspram dosadašnjih 15mm

Promjeniti ću i boju konca kojim ću motati vodilice
Biti će to po izgledu drugačiji  štap

Uzeti će mi nešto vremena ali se nadam i zadovoljstvu nakon završenog posla   :ok:

maverick

A jbg..ti to mjenjas kao ja gume na autu  :uf: na cemu sušiš štap..tj s cim vrtis...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Pecalo za pečenke vrti, a na drugom kraju fiksirani komad stiropora, u kojem je usječen dosjed.

A je to  verzija izrade štapa  :stripii:

No

Štap presložen, večeras se vrti cijelu noć na pecalu  i sutra ide u boj   :ok:
Ujutro stavim koju sliku   :ok:

No

Loš je aparat ali rad je doslovce sviježe skinut i vidi se predumišljaj    :baba:

No

Pošto je trn koji sam ugradio neslavno pukao na prvoj kontri, odlučio sam se za još jedno umjetno disanje za moj dragi, nedavno ranjeni CD 10-35

Hoće li uspjeti, saznati ću na pecanju

šajzika

Nisam se htio puno mjesat, taj trn je kolega 2 puta popravljo. Tek drugi puta mu je majstor dobro napravio.  Vjerujem da su drugacije sile u pitanju nego inace.
Puno sreće u popravci
Audentes fortuna iuvat

No

Ma kupio sam zamjenski štap, jer sam ovaj prekrižio, jutros se probudim u pola pet i odlučim brusnim papirom skinuti lak i napraviti dosjed na gornji dio štapa.
Ulazi 5 cm, da li je to dosta, ne znam.
Ovo je samo pokušaj da se spasi što se spasiti da  :ok:
Ako uspije super,a ako ne uspije, to sam imao s tim štapom i jučer    :takoje:

No

Bilo danas vremena i potrošio sam ga za nadogradnju germina. Spalio sam drvene ručke i promjenio im izgled za neko vrijeme.
Ako se nekad zaželim drveta, samo prebrusim   :ok:

Songoku

Pozdrav ekipa,

ima li tko koristan savjet temljem sličnih iskustava kako na što bezbolniji način sanirati puknuće označenog dijela štapa na slici. Radi se o štapu -  Sportex graphenon spin 210 cm 7-28g. 

Sg.Pepper

Ajd uslikaj da se vidi kako je puknuo
dec d vej aj lajk it....

Songoku

Hoću naravno, stavio bih i u inicijalnom postu ali sam pokušao aktivirati granciju kod trgovca pa mi je štap trenutno kod njih a nemam slika. Kako su javili da ne priznaju, moram se sam snaći.
Uglavnom, štap je skroz puknuo i odvojio se tu gdje sam označio (puko je kao da je pilom odrezan jer je bio u nosaču u čamcu i frend ga je zakačio prilikom zabacivanja svojeg štapa :violent1: ).

Pretpostavljam da je očito rješenje da ubacim komad drveta/plastike/metala i zabrtvim sve dobro s nekim brtvilom - tu bih ustvari trebao pomoć/preporuku koje materijale koristiti.

Sg.Pepper

Tako kako si napisao, nadjes nesto tolikog promjera da pase u blank i zalijepis a na spoju namotas konac da se ne vidi puknuce i prelakiras! Tako to najjednostavnije i najjeftinije!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Probaj naći komad nekog starog teleskopa pa ubaci unutra dio koji odgovara a onda kako Peper kaže. Tako ćeš najmanje utjecati na težinu i sam balans štapa pa ćeš dobiti ono najbliže originalu. Teleskop je lagan a jak,taman ono što ti treba

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Ili daj nekom strucnom da ti to odradi za stotinjak plus kuna ali profesionalnije...ovisi odakle si.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"