Tiger Shark by Dolar

Autor dolar, Ožujak 12, 2016, 20:23:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A nije lose ni na rijeci...ja se recimo puno vozim u malom gasu kad se vracam nocu kuci...pomocni, bilo benzinski bilo elektro je dobro rijesenje...ne nabijas milione radnih sati na glavnom motoru bez veze , cak je elektro po meni bolji izbor...mislim da ce i Darko nabaviti jedan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dolar

Moje riješenje za štapove, van čamca...i više prostora unutar...ujedino odgovor, koja yamaha

A možda netko poželi i roštiljati na čamcu  :pije:
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Ti nisi dolar..ti si milion dolara  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

pa na ovom šarku se i četrdesetka pati  :eek:

jel to šark na moru?

Kugla

Rap

koja je panika kod okretanja mesa  :toothy9:

Rap

Citat: maverick  u Ožujak 12, 2016, 21:18:08
A nije lose ni na rijeci...ja se recimo puno vozim u malom gasu kad se vracam nocu kuci...pomocni, bilo benzinski bilo elektro je dobro rijesenje...ne nabijas milione radnih sati na glavnom motoru bez veze , cak je elektro po meni bolji izbor...mislim da ce i Darko nabaviti jedan
koliko ga elektro može terat uzvodno?koja jačina bi trebala biti?

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dolar

Četrdesetica ima još i šesticu suzukujevu da tiska koja je pomočni...

Kako šark ide po moru!? više nego dobro...neznam, pokušajte vidjeti preko ovog linka sa fejsa, ako neide, učitat ču ga na youTube
https://www.facebook.com/mirko.dolar.3/videos/vb.100001953406196/954590571282714/?type=3&theater
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

dolar

Naravno, prvo sam morao elisu da promjenim...jer je originalna bila pre "jaka" i nisam postizao obrtaje pa se patila...
Elektro trim je sve riješio...bosanac izmislio, japanac napravio...izglisira kao pravi
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Nisam nikad vidio sharka na moru...ide odlično  :ok:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

baka

Citat: maverick  u Ožujak 12, 2016, 21:35:40
Nisam nikad vidio sharka na moru...ide odlično  :ok:

Ja sam vidio jednog, ali u moru, potopljen  :stripii:.
Jedan optimista ga dovezao na more i sve bilo u redu do prvog nevremena.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Rap

Rješava kamenac u isti dan bez reza  :icon_biggrin: