HEMPEL

Autor Darko, Ožujak 23, 2016, 17:30:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Današnji katalog iz Peveca

#foxrage
#fox_rage_fishing

retfala

Svake godine sve skuplje...gledam cijene hempela..treba mi 2000kn za bojanje čamca... :crybaby2: razlike u cijenama su po 15% ovisno od trgovca.....

maverick

Jbg...imas ti tamo i kvadrata  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Imam vremena pa trazim najbolju ponudu. :toothy9: vjerovatno cu iz splita narucit

maverick

Kad nadjes najpovoljniju onda cu se prikljuciti i ja narudzbi  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Stari camac sam radio ceo sa Hempelovim programom i bio sam jako zadovoljan sa kvalitetom ali cena mu je dosta jaka. Sad novi camac sam resio malo ulepsati i koristio sam iznad vodene linije poliuretan boju i bas sam zadovoljan kako boja prijanja i kako se lepo veze za poliester. Sto se tice podloge koristio sam naj obicniji primer za plastiku, ovo sam uradio cisto iz radoznalosti da vidim koliki ce biti vek trajanja poliuretana na poliesteru. Ostaje mi jos samo da ga ispoliram:)

retfala

Jesi boju nanosio kompresorom? Koliko si boje potrosio? Nemogu procijenit koliko mi opce treba boje...

Dzeg

Boju sam nanosio kompresorom i za ovu liniju koja ima oko 5m2 mi je otislo 1kg boje, boja me je izasla sa ucvrscivacima i razredjivacem oko 14€. Naneo sam je u 5 ruku po tanje slojeve jer nisam bas mnogo vest sa kompresorom, ali sam bas zadovoljan, okacicu slike posle rede kad ga ispoliram.

retfala

5m² je dosta jos 5 slojeva..odlicno...mislio sam kupit 6kg boje...sad razmisljam da mozda ni netrebam toliko

Dzeg

Pa isao sam 5 slojeva ali bas tankih, nisam hteo da idem manje slojeva a vise boje jer sam se plasio razlivanja boje. Sto se tice primera njega sam po preporuci komsije limara naneo u bas bas tankom sloju, bukvalno dve ruke magle sa pistoljem sa malo vece udaljenosti (40tak cm) jer vise prajmera snosi rizik da se farba ljusti.

retfala

Jako korisni savjeti...imam na raspolaganju vrhunskog lakirera pa cu mu to sve reci prije bojanja...maverick je isto strucan..uskoro ce biti gotovi radovi sa polyestrom i onda ja nastupam sa pripremom za bojanje

Dzeg

Sto se tice Mavericka u njegovu strucnost ne sumnjam ni malo. Meni je puno pomogao oko sredjivanja prvog camca i zahvalan sam mu do neba. Retka osoba koja hoce svoje znanje i iskustvo da podeli sa drugima. Po mom misljenju bi kod tebe mozda prvo trebao naneti epoksi dvokomponentni prajmer pa tek onda poliuretan boju, kod mene nije bilo krpljenja vec ravna cista podloga koju sam dobro ismirglao pa onda tretirao sa prajmerom i bojama.

maverick

Kad zavrsim retfalin čamac...brisem ga iz imenika...momentalno  :stripii: :stripii:

retfala

Sad je kasno...trebao si to napravit za novu godinu :stripii:

Rap

Marina stores ima Hempel na akciji

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk