Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

pa pičkamumaterina zdrobimo 100-200 kn na rundu cuge kad se nađemo a ovdi drhtimo za štap koji ima garanciju ...ne kužim  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

:eek: ne sjećam se takve runde skoro

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

kawasaki

http://tackle24.de/index.php?a=170&lang=eng
tu probaj  :hi:

a ministar je ipak ministar  :stripii:

ekipa mu u remetinecu  :ok:

raja  ode u nemacku   :jede:
Brzi od Bolena.

maverick

Kad citam ove vase postove stvarno mi dodje da si zarolam neki stap, ima tu decki koji to rade sebi bez imalo muke...željko javi se... :ok: i njemu slicnih...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Uzmes neki stari stap skines vodilice i vjezbas, za pocetak uzmes konac i lak u venatiu i ako vidis da je to za tebe, narucis si konac, kvalitetniji lak i udri!
Jedino sto mi je malo cupavo odrediti kicmu blanka, pa zato kad je odredim odem kod kolege da mi potvrdi da sam u pravu (mada sam do sada svaki put pogodio) al sigurno je sigurno :)
dec d vej aj lajk it....

joker

yubitubi majka sve ima tamo o izradi sam treba strpljenja a najvise volje i vremena
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

baka

http://www.ribolov.net/recenzije/stapovi/spinerski-program/261-kratki-vodic-kroz-svijet-unikata

Evo Vam jedan krasan tekst (i više od toga, svaka čast autoru  :ok:) o samogradnji štapova, pa koga zanima ...
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

kawasaki

evo skoro gotovo, sad jos usminkavanje kad stignem  :hi:

Brzi od Bolena.

Rap

miha

Citat: Sg.Pepper  u Travanj 02, 2016, 21:12:11
Uzmes neki stari stap skines vodilice i vjezbas, za pocetak uzmes konac i lak u venatiu i ako vidis da je to za tebe, narucis si konac, kvalitetniji lak i udri!
Jedino sto mi je malo cupavo odrediti kicmu blanka, pa zato kad je odredim odem kod kolege da mi potvrdi da sam u pravu (mada sam do sada svaki put pogodio) al sigurno je sigurno :)
kud baš kičma štapa ...kako nije koje je boje konac ..... :stripii:

No

Citat: rj  u Travanj 02, 2016, 19:04:39
pa pičkamumaterina zdrobimo 100-200 kn na rundu cuge kad se nađemo a ovdi drhtimo za štap koji ima garanciju ...ne kužim  :icon_scratch:

Ne znam tko bi to radio zbog 100-200 kn.
Mislim da je prije u pitanju draž stvaranja i rađanja nečeg novog,svog.
Evo Kawasaki i mene zainteresirao.
Može bit da bude- -ako bude štap sa smolom,muhama,skakavcima,kavom,žgancima.
Tko zna.
Vrtim u glavi neke kombinacije,počeo sam šetat kao profesor Baltazar. :stripii:  :stripii:
Stvarno se tom ribolovnom ludilu ne nazire kraj i postaje sve šarenije i nepredvidivije.
A da je zanimljivo, je.

kawasaki

sto € ne sto kn  :stripii:

plus draž  :takoje:

plus sto smo ludjaci  :uf:

nazalost nisu tu krivi nasi rod builderi, jer oni realno naplate svoje ruke oko cca 400 kn i jos  :ok: :ok:

vec na djelovina u nas je tu jos dodatna razlika oko 300-400 kn  :ok: :pirate:
Brzi od Bolena.