RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

milan-so

Taj rad ...

Sa blagim padom ka napolje i ventil ili čep i piči ... koliko se sećam baš tako je rj radio na onom starom al čamcu ...

alexdja

Pa to je najjednostavnije...

Pregledaću ponovo runner temu, mislim da je bila na vukovima, samo teško da su slike ostale...

Ali isto tako prave u Futogu na BF, kad kupuješ čamac, opcija se zove "samoprazneći kokpit" i ta stavka košta čini mi se 80€...

Jedino što je kod BF-a dno više i čamac je skroz suv sa ovim sistemom, a kod Tajmena bi to bila sigurnosna opcija i ostaje ti 5-6cm vode...

maverick

Ukratko, u čamac stavite sve sto inace drzite u zadnjoj komori...pun rezervoar, akumulator i ostale sitnice koje drzite tamo...tad , naravno na plazi oznacite vodenu liniju...tu vodenu liniju prenesete na unutrasnji dio komore....i onda kantama do te crte punite čamac vodom...tad cete vidjeti koliko od te prve imaginarne crte čamac tone jos dole s obzirom na količinu vode koja ce se ipak zadrzati u čamcu jer je duplo dno nisko....i imate situaciju za busenje...ili kad otopli ...dvije porcije cevapa..i coca cola pa dodjem i ocrtam  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ma i tri porcije... Kad je beg bio cicija?  :toothy9:

I onda kupim 25icu i plaćam jagnje da začepiš i ocrtaš ponovo...  :stripii:

rj

kišni dan ...dosadno pa napravih  još poliranje finish i bit će ok :icon_scratch:

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

baš jaka bitva za brod ...sve inox ...

rj

mossi

kobac

Možda da rupe nisu toliko blizu kraja, mada to neće puci, ali nikad se nezna..

Rap

Gdje ide ta bitva kada joj je postolje tako zaobljeno?

maverick

Na onu cijev sto mu ide oko čamca...

Rap

Bogme,radna i visoka  :hi:

alex7777

Matori preterujes mnogo kume i to :veryangry: