Rap's Sealife 535

Autor Rap, Svibanj 08, 2016, 21:06:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Mislis da ti 300 metara moze utjece na preostale kilometre?

rj

nemožeš stalno vozit u fullu ili ekonomiku ...nekad staneš pa kreneš ...  :red_indian: selva 50 ks je trošila12 l u ekonomiku a pri izglisiravanju 8,5 dl
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A što ima veci okretni moment...lakse ce izglisirati i manje trositi...Rapu to bas i nije toliko bitno..čamac ce voziti na moru dva tri tjedna i to je godisnji odmor..pa se nece opterecivati s potrosnjom a za par godina je na rijeci uspio nabiti 30 sati...da trosi 20 litara to je beznacajna cifra  :uf: .meni je čamac kao plovilo...bas onako po mjeri...svidja mi se ta kabina...ta niska linija...kabina taman da udjes i ubijes oko ili se zaklonis malo od sunca...kontraštampa...dovoljan prostor iza gdje se boravi...Bas me cudi kako nije vise zastupljen i kod nas...Nisam ga vidio uzivo ali čitam samo pozitivne komentare o kvaliteti plastike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

to nije "okretni momenat"   :no:

mossi

To je malo ili malo više "teretni" menjač. očigledno je prejak motor pa su mu podesili menjač da može vrtiti jako ozbiljne elise za ozbiljne čamce.
Mislim da je to odličan motor za taj čamac.

rj

sigurno da e-tec nije jedini motor kojm su testirali čamac ...ovaj se sigurno pokazao kao najbolja opcija

Rap

Tu do izražaja dolazi moment kada trebaš izglisirati sa večim teretom a da ti ne treba 300 m.Smatram da će sa tim prijenosom izglisirati brže nego bilo koji 2.0:1 a sada o krajnjoj brzini hoće li biti koji kilometar sporiji ili brži ne bi ni raspravljao.
Čamac je isproban sa nekoliko različitih motora (znam za četiri proizvođača) a i sa svima je danas u moru.Nekoga nešto zadovoljava.Meni je osobno i detalj,odnosno izgled bitan jer ovo nisam namjenio samo jednom cilju.
Kada sam razgovarao o boji,predlagali su mi najbolji izgled "ice white" no međutim moja supruga je bila za ovu marine blue mada ju nismo vidjeli ali smo predpostavljali.O ukusima ne treba ali meni se osobno svidio puno više ovakav.

rj

po meni je ova kombinacija baš ebena  :ok:

pajdo77

Ima li negdje na youtubeu i sličnom nekakav snimak gdje se vidi kako jurca po vodi?

domba

evo pajdo...i ja sam baš išao pogledati  :tongue1:

pajdo77

To te ja Domba pitam :ok:. Ovog ne hebe ništa,neće ni valovi ni vjetar. Baš fino klizi po vodi,onako sjedi i vozi pet sati ako treba bez odbijenih bubrega i pogurenih leđa. Komfora sasvim dosta ako se uvali i ljepša polovina a opet dovoljno mjesta i za pecanje. Pravi čamac. :ok:

Kugla

Rap čestitke, krasan komplet, uživajte sa njim gdje god da ga koristili  :ok:

Rap

Hvala kugla  :hi:

Nema te nešto u zadnje vrijeme  :icon_scratch:

Kugla

Nema me nigdje, ni na pecanje ne idem  :crybaby2: a ovdje naletim na kratko  :ok:

Rap