Najlon za postavu

Autor Zagor, Srpanj 16, 2016, 10:56:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Awa shima je odlican najlon, narocito Monster..., samo da je iz vanka  :ok: Ili da ti je trgovac prijatelj  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mario123

Kod nas je sa svime tako od rola,stapova,spaga,najlona,tehnike,auta itd itd budi sretan ako valja.
Ja sam kupio neki japanski najlon momoi za 50kn 150m pa to je pucalo kad vjetar puhne  0.20mm.
Galanta sam koristio i bio super i onda poceli neki sa cvorovima izgledao je koda kugu ima.
Stap kupio pukao nakon prvog zamaha na 4 djela.
Jedino rjesenje nazalost je da se mi kupci promjenimo.
Svagdje u svijetu je normalno vratit nesto u trgovinu i trazit novce nazad samo kod nas svi sute.
Trgovci misle da su nedodirljivi i nepada im napamet vracat novce prihvacati reklamacije rade kako im se hoce.
A sve zato sto ljudi sute i neznaju da imaju puuuuuno veca prava od trgovca i da postoji drzavni inspektorat za prijaviti takve stvari..Pogotovo ako su vece cifre u pitanju
i vrijednije stvari. Ja sam do sada samo za laptop to napravio i nakraju dobio laptop od 5600kn a svoj platio 3600kn nisu imali u trgovini isti kao moj ,a lijepo pise u zakoni isti ili bolji :)

joker

jel to vrijedi i za aute isti ili bolji  :stripii: ja kad vise nemogu na kraj sa trgovcem sam kazem da cu zvati udrugu potrosaca ili inspektoricu koja mi je "teta"odmah bi da se dogovorimo
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mario123

pise ti u zakonu ako kupis nesto i reklamiras moraju ti dati model istih karakteristika ili bolji ili povrat novca. Moj se kvario 3 puta u mjesec dana trgovina rekla da nema veze sa zamjenom prebacila sve na servis, ja trazio od servisa novi laptop natezao se s njima mjesec dana i na kraju i uspio u svemu tome  :hello2:
Taman sam na faksu imao predmet trgovacko pravo 5 sam dobio a knjigu otvrio nisam, mjesec dana sam se natezao s njima naucio sam cijeli taj zakon napamet  :stripii: