MAGNETIC blankovi

Autor maverick, Kolovoz 13, 2016, 16:28:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Stap je stigao...i primjetio sam dvije stvari. Prvo...miha nema pojma o priboru...drugo stap je jako jako slican cd u s kojim volim pecati...Ovaj nosi glave od 5 pa do 25 po skolski ali bez problema moze i vise za po potrebi...osjetljivost ista...brzina ista...sve u svemu jeftinija verzija cd-a ...Onako stap za dravu...bez da se sekiras...prvenstveno jig ....i za ostalo po potrebi....Mali cd danas opran i ide u vitrinu...ovih dana budem zbrojio kilograme ribe koje je izvadio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

:stripii: moram te malo zezati...nadam se da se neljutis...a   vrijeme ce pokazati koliko je dobar...za 170 eura mi se cini odlican a ujedno da se zahvalim Paji na dostavi do Osijeka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Isto kupujem 8.3f 32g.
Bas mi se dopada.
Jel je laksi od cd?

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

maverick

maverick

Jucer sam jos malo isprobavao stap...za nuzdu moze i 30 grama. Vobler bacam iz camca...pa ni ne bacam daleko ali i tu je ok. Kao i cd u toj gramazi. Ne zabacuje kao mihin armalite  :stripii: ali moze proci

Batica

Valjda kada kupujes kupujes jer se tebi dopalo a ne drugima.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

Ive

Nisam probao!! Ali po opisu kolega sa varaličara i ovdje,sigurno odličan izbor za nekoga kome treba osijetljiv štap za jig Smuđa a nedaju mu se još 100e ibera za HR ili CD štapove
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

rj

ne tlačite mi Mihu ....svako od nas ima nekih ličnih dogodovština koje nisu na diku i ponos da ne idemo u off pročistit će mo temu  :006:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

hvala ...na podršci ...Josipe... :ok:

kajman

Maverick
Koliko je sirok konus stapa kod slova M... u mm?

maverick

:sha: Da ponesem šubler pa da mjerkam ....

TonyC

kajman

Ponesi! :takoje:
Nije Toni, niti On zna kako sirina konusa utice na performanse stapa, a mozda je tako i bolje, he he kako bi inace kupovao i isprobavao novotarije.
Bolest je vec poodmakla ne pomazu njemu vise nikakvi lekovi.  :stripii:

kajman

Ne moraš više da tražiš šubler.
Od 50-gramca Tip je 2mm a But je 14mm
Od 32-gramca Tip je 1,9mm a But je 13,4mm

maverick

A to nam govori što .... :sha: