VOBLERI LETAČI

Autor maverick, Kolovoz 25, 2016, 15:18:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

od dalekometnijih mi je daiwa td minow,daiwa td shad,megabass ito 110 i naravno ito 95 (makar 95tica je vise za neka specificna mjesta gdje moram vuci kroz povratnu struju),yo zuri crystal minnow od 13 cm i storm thunderstick iz mexico.
uglavnom to su vecinom i svi koje koristim protiv smudja uz rattlin rouge koji su doduse najjadniji letaci od svih plastikanera.

Ervin

Osim već nabrojanih, ne treba zaboraviti na Flat Rap 8 i 10, a super leti i Storm-ov Sub Wart......

Perch

Netreba zanemarit ni prekooceanskog letaca alex tango leti odlicno

TopMix

Lepo leti i daiwa db minow9

pajdo77

Pa kuda ih bacate da moraju toliko letjeti? Mislim kakvi su to tereni da ih morate bacati tko zna koliko metara.

raso

Kakvi crni letači :stripii: :stripii: :stripii:
Vrba lijevo, vrba desno, vrba gore :stripii: :stripii: :stripii:
Koliko odleti iz zgloba odleti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Malo ga pustiš da ga struja namjesti i šišaj :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

TopMix

Citat: pajdo77  u Listopad 03, 2016, 20:16:20
Pa kuda ih bacate da moraju toliko letjeti? Mislim kakvi su to tereni da ih morate bacati tko zna koliko metara.
Ako imam mogucnosti da se sa camcem namestim dalje od odredjene pozicije, ja cu se uvek namestiti dalje, odnosno onoliko dalje koliko mi dozvoljava izbacaj varalice. Polazim od pretpostavke da sto sam dalje od pozicije tim bolje, odnosno da su manje mogucnosti da me smudj "primeti".
Naravno da često ima i drugačijih situacija, koje napr. navodi  Raso, kad je jedino moguce zabaciti par metara od sebe, kao i kad hoćete da zabacite iz nekog odredjenog ugla...

joker

ma svi oni lete matica i pva spagica
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Svaka čast što vi to zabacujete desetine metara,ja po mraku bacim iz zgloba kako rašo kaže ili ga pustim pod noge pa nek ga struja nosi. Koliko puta sam kao htjeo tako zavitlati pa nikad dočekat da pljusne a on završi u šumi

TonyC

Pajdo to su "papagaji" .
Trebaš vidit kako moj drugar prebaci prvi red vrba uz vodu .
A publika skandira ( mi ostali iz čamaca ) .

Neprocjenjivo ! 

maverick

Ma napravio se onu neku stolicu na okretanje... :stripii: i sjedim u čamcu...no nema ni m od mjesečine....i ladno se okrenem pod 90 na obalu...i zapucam vobler 30 metara u šumu.... :stripii: 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:   Pa što se sam izda crni poglavice  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

A jbg..godine idu..cilja se sve slabije  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mrak,magla,vremenske nepogode pa ajde i razumijem al imam ja jednog bećara sa foruma sa kojim idem u zadnje vrijeme na vodu,on od podne do dva baci nekoliko puta u vrbu ili u korjenje uz obalu :stripii:,ništa..Pajdo se hvata vesl i u obalu dok on pobere svoje voblere. Bio bi mila majka za nekog tko ima voćnjak,pobro bi tonu jabuka za sat-dva,ima hebiga dečko iskustva :rofl2:

Zagor

El mali od palube?  :stripii:  :stripii:  :stripii:  :rofl2:

U mojoj kolekciji pontoon21 agarron leti daleko bolje od svih drugi. Miran let bez petljanja, a sa spruda gdje je obala cista kada zabacujem kao surf majstori s 0,28mm najlonom i daiwa iz'cast 2,40 leti 40m
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!