DM Ribolov Cup 2016

Autor Hunter, Kolovoz 30, 2016, 09:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ahaaaaaaa molio bi slike i detaljno opširan :stripii: izvještaj

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vjerovatno je koeficijent zanemariv ali ja tipujem na Dukulelea,naime ja znam koji je taj dečko kapacitet :stripii:. Ajmooo poručniče kojekakvog plovila :hello2: a vi ostali držte gaće :rofl2: :icon_thumright:

pajdo77

Ima li netko informacije iz prve ruke šta se dešava? Ako su krenuli u osam do sad već vitlaju gotovo dva sata.

maverick

A tek popodne kad s malo opuste  :ok: i ako ovi nasi ne pogube mobitele  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dobro kažeš,samo da se oni ne pogube pa da ne moramo organizirati neku ekspediciju u vidu skupljanja posrnulih pecaroša po kukuruzima :stripii:

nekinho

Duksone daj koju fotku i da čujem jesi minimalno prvi ??? Mislim to se podrazumijeva ipak si ti Pajdina škola...

pajdo77

Samo nek osvoji jedno od tri mjesta..mislim zbog "pehara" :rofl2:,rakiju presipamo u kanister a flašu nek uzme tko god hoće :rofl2:

Zagor

Pozdrav sa Drave  :stripii:
Pajdo vas mali od palube imao najbolji ulov...al ne štuke već CTS stap. Kaže e sad me Pajdo vise neće zezati za špageti štapove  :stripii:
Vjerojatno ce Hunter dati detaljni izvjestaj, uglavnom pobjednik je cca 25,kg žive vage  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Zagor

Ja čenđo herakles vobler za rapalu shad rap 7 made in finnland i uzeo od Huntera hrpicu silikonaca. A na natjecanju baco sam sat i pol i završio u birtiji bez griza  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Nema zeke sa Dukuleleom :ok:,pobočnik se dokopo štapa i sad će on mene zlostavljat. Moram izmislit šta mu još ne valja od pribora da ga preduhitrim sa maltretiranjem :rofl2:

dac

Sigurno su se "nalovili", pa od "umora" ne mogu javiti ni rezultate....  :uf:

šajzika

naj biti zlocest, to je sve ljepo druzenje do kasno u noc  :notworthy: :hi: :ok: :icon_thumright: :icon_thumright:
dobio sam preliminarne rezultate al mi glupo objavljivat, nek hunter to rjesi , njegov kup,
ako imam dobru informaciju , pobjednik je iznenadjenje  :icon_thumright: :icon_rabbit: :icon_salut: :icon_salut: :icon_king:
Audentes fortuna iuvat

dac

Mora ih se malo "razbuditi", nestrpljivi smo.....   :stripii:   :stripii:

nekinho

Jel ovi još bacaju ili ih Hunter skuplja po šumi i polju jer im naglo pao mrak pa izgubili orijentaciju