12. internacionalni Monarch-Dok kup Dunav - Dalj

Autor DOK, Rujan 20, 2016, 11:31:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Moji su po ćaletovoj linij svi dugoživi, ko galapagoske kornjače.  :rofl2:
Znači imam još barem 30 do pandrkivanja.  :tongue3: pu pu

Dukulele

Zagore, pokupis CTS-a od mene pa brate idi mlati,  jos ti dadnem onu lepu pedersku futrolu i nakacis one gej silikone rozne sto si uzo, pa to ce grabezljivci cisto na tu ljepotu skakat :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Ja na natjecanja najviše idem zbog druženja. Samo ti dođi mossi da popijemo koju  :icon_thumright:

Ja već kupio ljutu pilu, al Ponesi ti svoj da vidimo čiji je veći  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

Na koju nogu ustanem u nedelju ..  :rofl2: :tongue3:

Znaš ima onaj vic:  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Pecaju drugari jedan lovi drugi ne.  :angry3:
Ne znam šta da radim kaže ovaj što ne lovi ..  :no:
A onaj drugi će: kad si jutros ustao jel ti stajao na levo il na desno?
Na desno.
E pa vidiš meni kad stoji na desno tad je mnogo slabiji dan za pecanje, na levo kad tad razbijam!
A šta kad ti stoji pravo?
E taj dan ne idem na pecanje.

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Moj Mossi nisi jedini kome nije do kamenja,ja nabadam ko čaplja kad se vučem kući u koje doba a samo trebam izaći iz čamca i preći nema dva metra. Te mi smeta svjetlo sa šetališta,te mi ovo svjetlo na glavi slabo,nikad mi ništa ne valja :stripii:  :icon_thumright:

DOK

Mossi - pa nisi me valda tako shvatio !  Meni je prije svega drago da dođete i da se družimo - a znaš da si ti uvjek rado viđen gost.  Tko se ne osjeća sigurno na kamenju, pa normalno da mu to nije potrebno. Ja tijekom natjecanja par puta pređem stazu uzduž i poprijeko i nisam jednom ljosnuo. Ali ove godine smo gledali da se staza uredi čim bolje.
Nego moj se post više odnosi na kolege koji imaju averziju prema oblačnom vremenu i kišici, a meni se 100 puta pokazalo da je tada riba dosta aktivnija, i to ne samo u Dalju, nego na mnogim vodama. Ne mora jakna bit debela, dapače, bolje se slojevito obuči,  samo nek onaj gornji sloj  ne propušta vodu i nema zime!

mossi

:glasses9:

A moram malo da ti nabacim osećaj krivice ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Nikako da nadjem nofce za Cudu.. možda ove godine ili sledeće i'll be a millionaire!  :angry3:

Kugla

Ma ne smeta meni kiša, već nema broj kabanice za mene , dođem svakako ali vjerojatno na terasu Žapca malo popodne vidjeti neke drage ljude i popiti po koju.  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Važi lega  :stripii: Ma tražio više puta i sve na knap nađem i dobre cijene ali đaba kad malo zato sam sad već treći tjedan na totalno novoj prehrani, godine stisle i morao sam se disciplinirati, do godine ću stati valjda u neko nepromoćivo odijelo  :uf:

Hunter

Ajd Dok pukni neke propozicije i kolka je kotizacija i sl. nazvalo me bar jedno 10tak ljudi da se prijavi na kup  :stripii: , a ja govorim da je kup bio prosli vikend! (objava na mom blogu) !

DOK

Približio se dan natjecanja, pa da izvjestim o aktualnostima na vodi:

VODOSTAJ: trenutno oko 270, dakle za metar i kusur niži nego lani i od jučer je u LAGANOM opadanju 10 cm / dan.

VRIJEME: ojužilo je, toplije, s nešto slabog vjetra na mahove, večeras bi moglo bit nešto slabe kiše, sutra promjenjivo, oblačno, slojevito se obući i stabilnu komfornu obuću nositi.

Registracije natjecatelja kreću već od 11 h, max broj natjecatelja 160 - ako dođe više - moramo širiti stazu prema nizvodno i uključiti dodatne suce, zasad ih je predviđeno 8 !

Startne pozicije se izvlače iz šešira, one su ujedno i broj natjecatelja, taj broj čuvajte i nosite sa sobom jer ćete ga koristiti prilikom fotografiranja ulova.

Prilikom registracije svaki natjecatelj dobija vrećicu sa mamcima (MD silikonci i vibro Zack) tako da ste opremljeni za prvih sat vremena u kojima je poželjno (ne strogo obvezujuće) da lovite na MD mamce.

Kotizacija:  150 Kn ili 20 €  ili 40 KM.

BODOVANJE:  duljina + težina iz tablice x koeficijent

KOEFICIJENTI:    Smuđ i Bandar - k.2       Štuka / Bucov / Klen / Jez - k.1    Som - k.0,5

Posebna kategorija nagrađivanja:  NAJKAPITALNIJA RIBA - dakle ne gleda se duljina nego kapitalnost ribe po vrsti, ne može se jednako bodovati npr som od 50 cm i bandar od 50 cm, bandar u toj duljinij je dakako kapitalnija riba, procjenu kapitalnosti radi žiri.

Nagrade:  za 1., 2. i 3. mjesto NOVČANE + Vaucher za Mamce, Najkapitalnija riba se nagrađuje sa krasnom replikom Smuđa, fond nagrada oko 10.000 Kn.

Mjerenje i slikanje SVAKOG ulova rade suci, rezultat se unosi kako na popis kod ribolovca, tako i u popis kod suca, fotografije stručni žiri pregledava.

Svaki sudac ima koritašce sa mjerilom i riba se mora u koritašcu slikati a na ribu se stavlja  kartica sa rednim brojem natjecatelja. Žiri će kontrolirati SVE ulove.

Min. veličine koje se boduju:  IZNAD 30 cm  (sorry za UL ribolovce)

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja - slobodno pitajte.

mossi

maverick

Jedino da pitaš mog šefa da mi da slobodan dan....za sad se pravi grbav  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DOK

Ako ima netko tel. broj  od Mariove žene da je pitamo hoće li ga pustiti   :rofl2: