Lama 4, nema struje

Autor Dukulele, Listopad 03, 2016, 08:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

To su čari tomosa , jedno napravis drugo crkne , i tako u krug dok ne popravis ama baš sve , onda ti toliko dopizdi da ga prodas , onda se taj sretnik voza jedno 6mjeseci bez problema i onda prica ide iznova jer su svi djelovi smece upitne kvalitete .

Dukulele

Znao sam, kostace me vise piva nego popravak pente :) Oh sudbo!
Moze Sajzika, salim se ja malo,  zna pajdo da ja serviram samo kvalitetno i hladno pivo a i case nosim! :) Nema potrebe da guguche  iz chepa!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

TonyC

A sto se tice kvara , mjenjaj bobinu , teraj dalje .

šajzika

Suti tonyc , gde cu ja naci izvor ak poprave :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Hooverovu branu bi cugnio do jauzne :stripii:

TonyC

:pije: :flasica: :occasion14: :pije: :flasica:                                                     :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

nekinho

Da se nije Sajzi spustio prošle noći do Donjeg grada i imao bliski susret sa Sefikom i njenom Lamom?
Sumnjiva mi ova izjava o izvoru dragocjenih tekućina, a dok ide ide, po onoj mehaničarskoj: Ne može gazda platiti toliko popravaka koliko majstor ispravnih dijelova može skinuti prilikom servisiranja!!!  :stripii:

DIDAPATAK

..pa ne može cinculator preko oberfrezne druknut kurbldoznu i naravski gefufna šmelca u prazno..ma zna Šajzi  :clap2: :icon_thumright:  al valjda nema štramplcange da ubaci unterdruk.. :dontknow:
.. :baba:

ps

Dukulele sve mi žao kako oni hebavaju jednog ozbiljog R MOd-a, jednog još ozbiljnijeg foruma. Baš te mentor Pajdo svemu naučio, osim da si upao među barabe koje jedva čekaju da naprave zahebanciju i druga stvar je da s lamom nikada ne pecaš nizvodno. :stripii: 

Dukulele

Sta da ti kazem prijatelju, vidis i sam, samo da im je do shege i dukulelea navlacit na gluposti :)
Ma nisam ni krenio pecat,  prdeknila lama  20 metara od starta, ovo sve dalje smo veslali  :(
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Ccek, os reci da te pajdo zeznio?
Audentes fortuna iuvat

ps

Ma nije :stripii:samo ga je slao na 2-3 km. kao najbolji tereni, a mislio šta je za takvog dečka veslat   15-20 km nazad :rofl2: :rofl2:

šajzika

Htio mu je pomoci u zivotu.
Cesto ljudi nevide dugorocno.vjeruj dukulele da je i meni dugorocno lama spasila zivot.
Audentes fortuna iuvat

ps

Misliš intelektualac, cijeli dan pred monitorom, veslanje je jedan od najboljih sportova :stripii:     

šajzika

Ne, zamisli , namaze se ko svinja(ja) odsarafi motor i baci u vodu a negdje na dunavu :stripii:
Meni je ovo treca lama :stripii: otkad sam stavio t10 , preporodio sam se a da nepricam o drugom camcu gdje je bila yamaha djoni i sad honda.
One zakacke zablokot sam podrobio pred kuglom kad smo stavljali selvu :stripii:
Plus sto sam hondu zasarafio vijke i matice a alat ostavio van camca da nemogu skinit
Audentes fortuna iuvat