mahseer - mašer (novo korito)

Autor nele01, Studeni 14, 2016, 15:55:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Resavac

Hvala Maverick, hvala ALU-bel! Apsolutno ima smisla šta je Maverick napisao. Nisam razmišljao u tom smeru, već da ako se napuni da će korito biti čvršće. I mimo foruma svi su protiv punjenja korita.
Šta da radim kad pojma nemam. Sreća pa pitam i ima ko da me nauči :hi:
Prvi mi je čamac, ali bih voleo da mi potraje, a i uštedeste mi 600€, hvala!

Tićo

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Nekako mi izgleda da motor treba jos gore ici. :stripii:

Komplet bomboncic
Audentes fortuna iuvat

Tićo

Citat: šajzika  u Veljača 19, 2023, 17:51:08 Nekako mi izgleda da motor treba jos gore ici. : stripii:

Komplet bomboncic

Moguće... Probaćemo kada malo otopli sa experimentisanjem. Ovako sam zadovoljan kako ide😀

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Tićo

maverick

Ovako lijep komplet...Yamaha i Mašer...u mom selu bi za vlasnika rekli" Pecaroš koji drzi do sebe " čestitke još jednom.... :clap2:

Citat: šajzika  u Veljača 19, 2023, 18:06:37 Pa jel ide 75?
Toliko ne moze ni s 60 bez muke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Tićo

Citat: maverick  u Veljača 19, 2023, 18:19:04 Ovako lijep komplet...Yamaha i Mašer...u mom selu bi za vlasnika rekli" Pecaroš koji drzi do sebe " čestitke još jednom.... :clap2:

Citat: šajzika  u Veljača 19, 2023, 18:06:37 Pa jel ide 75?
Toliko ne moze ni s 60 bez muke
ide 55-56 nizvodno... Meni odlično. Da li može više neznam po meni i nema potrebe...

alexdja

Ako je 40/60 (otvoren) mora dosta više, ako je čisto 40 ne znam...
       Nema više divljeg bučka. :no:

silure

Meni se cini kao da je 40 (750ccm) a mozda slika vara ali mogao bi taj komplet i brze iako nema potrebe...komplet je odlican   :palac gore:   :u redu:

Tićo

Citat: alexdja  u Veljača 19, 2023, 23:28:02 Ako je 40/60 (otvoren) mora dosta više, ako je čisto 40 ne znam...
čista 40 ks je upitanju...