mahseer - mašer (novo korito)

Autor nele01, Studeni 14, 2016, 15:55:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Resavac

maverick

Valjda ce uskoro i neki video s plovidbe  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Resavac

Hvala Maw, hvala Tićo :hi:

Sutra bi trebalo da dođu za tehnički, ako ne otkažu zbog vremena :BangHead:  :BangHead:  :BangHead:

marina1983

Meni bi sad bilo zao da ga kvasim i prljam

Resavac

Divno vreme nas je dočekalo, orkančić sinoć, kiša, pa sneg. Taman test za ciradu :ok:

Kugla

Jako lijep komplet, čestitke i sad uživanje na najjače  :occasion14:

SMT

Super izgleda, sve sklopljeno za 5... meni se svidja ta crveno crna linija...

Svaka cast na trudu, volji i elanu, povratku u ribolov...

Sto se mashera tiče, daću moje skromno mišljenje....  Najlepši rečni čamac,ipak... meni...

Resavac

Hvala :hi:
Sad je na redu registracija, samo da to vreme dozvoli, i posle kreće probni period. Skrenuli su mi pažnju da prvih nekoliko sati vozim na max pola gasa. Na prvom servisu otvramo motor. Taman za to vreme da se upoznamo čamac sa svim igračkama i ja. Sad će biti 1000 kako i po koje zašto :sha:
Ali prvo, samo malo da ovaj sneg skopni, kako ne bih sleteo sa pontona u Dunav, pa da sredim lepo boksić do kraja i ušuškam čamac. Valjalo bi ušrafiti još koju gumicu od kartinga, lepo srediti vezove, povezati bokobrane i još po nešto... U ponedeljak smo kasnili beskonačno i onda odradismo neke stvari po mraku pod lampama.
Biće sve skockano u najkraćem mogućem vremenu, samo ovaj sneg da prođe, koji me beskonačno nervira :BangHead:

P.S. to SMT: One trake crvena i crna prelaze ivicama preko talasnjača i deliju kao da su 3D. Moraš videti uživo, sve to puno bolje izgleda, i taman da probaš čamac, samo bar ovaj probni period da prođe, ako ne i prvi servis. Gde tebi da kažem, ajd molim te samo sa pola gasa :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:

SMT

Moj drugar Srecko je davno prešao sa BF na mashera...

Sad je rešio i da ga počasti novim bojama... Evo malo ideja!

ALU-bel

Jbt pa di je JP... :stripii:  :stripii:  :stripii:

Resavac

Danas kao nešto bauljao po čamcu, vezivao bokobrane, pojačao vezove, pakovao kao nešto... Sve kad se sabere nikakav posao, a ja pojma nemam kad mi prođe pet sati :dontknow:

šajzika

Uvijek vrijeme leti kad se zabavljaš :hi:
Audentes fortuna iuvat

Resavac

Juče konačno zalepismo i registracijsku nalepnicu...

Konačno prva vožnja, po ovoj vodurini. Slalom između balvana. Moj Bogi i ja.

Vožnja do 3200 obrtaja. Tako mi rekoše u Yamahi, a ja retko kršim šta mi se kaže :icon_salut:
Brzine merio telefonom, Mossijevom aplikacijom, s obzirom da mi cajger na čamcu iz nekih razloga ne meri :BangHead:

Nizvodno mi je i na tih 3k obrtaja bilo prebrzo. Izmerio nešto preko 30 km/h. Upravljivost čamca odlična, ma skoro kao auto da vozim. Kod naglog ubrzanja ne propinje se. Na ovim brzinama ne tapše.

Malo sam se igrao sa sonarom. Sonda radi ok, jedino što će malo da rashlađuje onog ko bude sedeo pozadi.

Sem mene bradatog, da li se vidi desno pored čamca, već izlazi sa ekrana?

Meni neiskusnom čamac deluje odlično, a klinac je bio oduševljen :laughing7:

šajzika

Ak pitas jel riba, dole desno sto si prosao, jeste

Fino pokazuje, oštro.
Audentes fortuna iuvat