mahseer - mašer (novo korito)

Autor nele01, Studeni 14, 2016, 15:55:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Bolje bi uzeo ovaj što Nele vozi na ručku nego onaj sa volanom. Ima više prostora što je dobro kad idu dvojica,zgodnije za pecanje,prilaz pramcu pri sidrenju. Meni je bolji taj sistem na ručku

mossi

rj

5,5m i 280 kg ne bi trebalo bit puno za 40ks  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Malo širina, malo oblik korita, čini mi se da ima i malo kontrašvanca...i eto potrebe za vecim motorom...A ako uzmemo u obzir da na veci čamac uvijek ide i nesto više opreme....dobar vozač za sto plus kg....nakupi se svega po malo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Da to je taj camac. Pa ja ne znam, ali ja sam prezadovoljan sa camcem, motorom, potrosnjom  i brzinom. Meni je sa 40 i ovolikim camcem 50 km/h skroz ok. U 90 % slucajeva kad sam sam, ja ga teram na 4500 - 5000 obrataja, bas kad zurim onda ga zavrnem, ali mislm da nema potrebe. Evo mozda bolja racunica po kilometrima: jezero Tikvara je na 1298.60 km a ja do izlaza iz Bukinskog rukavca 1308,30 kad ga vozim na punom gasu stignem za 10-11 min. To je razdaljina od 9,7 km, znaci ako je 11 min, to je onda 53 km/h. Sa dvojicom ista relacija ide za 12 min znaci 48,50 km/h. Potrosnja mi se krece od 6 do 8 LT sto mislim da je fenomenalno za ovoliko korito i motor od 40 hp.

pajdo77

Sa nekih sedam litara ti pređeš pedeset kilometara. Tolika motorčina,čamac još ti pa stvari,hebiga kud ćeš bolje :ok:

alexdja

Što bi to bilo dobro...

Pređe 10, ne 50... 😅
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

kako? Ako troši 7-8 litara na sat vožnje a brzina mu je 50 km/h. Dakle pređe sa tih 7-8 litara 50 kilometara

maverick

Ima li negdje slika kako izgleda korito
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Na punom gasu je brzina oko 53 km/h a potrosnja je tu sigurno oko 8 LT, ali kad se vozi na ekonomik rezimu 4500-4800 obrtaja potrsonja pada na 6 - 6,5 LT. 100 %. Imaju slike korita na njegovom fejsbuku. Slika cu ja korito i okaciti slike kad mi stigne prikolica. Trebalo bi do 5 decembra da je dobijem. Kad vozim nekoga u camcu onda mi je maximum 5400 obrtaja, a kad sam sam 5600.

nele01

Evo nadjoh slike pre montaze motora

nele01

Batica

Potrosnja yamahe pri punom gasu 40ks nema sanse da je 8l.
Pre bi bila 11-12l.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

nele01

E ovako, jebo me qurac kud sam i ista napisao. Ko hoce neka dodje i proba a ko neveruje zabole me tuki. Da se proterujem sa nevernim tomama ne pada mi napamet. Samo jedna info za sve Vas ja uvozim tj.carinim Yamahu za PLATTNER, za srbiju vec 6 godina. :hi:

nele01

Citat: nele01  u Studeni 15, 2016, 11:51:54
E ovako, jebo me qurac kad sam i ista napisao. Ko hoce neka dodje i proba a ko neveruje zabole me tuki. Da se proterujem sa nevernim tomama ne pada mi napamet. Samo jedna info za sve Vas ja uvozim tj.carinim Yamahu za PLATTNER srbiju vec 6 godina. :hi: