Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Pecam na tom terenu preko 10god i jedini koje sam vidjao na tom terenu su mama i sin. Za ove druge nit cuo nit vidio! Jednom sam naletio na neoznacenu mrezu, zvao cuvare oni ih vijali i mislim uhvatili i od onda samo legalci!
dec d vej aj lajk it....

nekinho

Dugo ih nisi vidio ili ih ne zeliš vidjeti?
Ako već spominješ neke sumnjive djelatnosti, zašto se iste ne provjere na licu mjesta???
Postoje naćini da ih se uhvati u djelu, naravno ako se isto želi.
To mi sve liči na onih bezbroj priča o likovima koji su bili sumnjivi da marišu po komšiluku ali ih nitko nije procesuirao i nadzirao dok nisu napravili kakvo sranje, nedaj Bože nekog opljačkali, ubili, silovali ili da ne kažem još nešto gore tipa deklariranih pedofila o kojima se sve zna a nitko ništa ne govori.
U principu nećemo ništa spriječiti niti preventirati, nego pustiti da se desi pa ćemo možda rješiti.
Dobro nam došli u lijepu našu.
Bez uvrede ikome.   :hi:

rogorez

Jesenas sam išao samo vikendom i uglavnom sam ih viđao...Sistem rada je kako sam i opisao.Tamo je teren takav da se po dnu ne može raditi jedino senkiri u obali i plivaricama uz kamen.Možda je motor i 60 konja,uglavnom velik i jak.Svi koje znam za njih kažu da rade strujom...Inače prezime ja nešto kao Francuzović,Francišković...te varijante...

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

kobac

Citat: rogorez  u Siječanj 10, 2017, 16:48:23
Jesenas sam išao samo vikendom i uglavnom sam ih viđao...Sistem rada je kako sam i opisao.Tamo je teren takav da se po dnu ne može raditi jedino senkiri u obali i plivaricama uz kamen.Možda je motor i 60 konja,uglavnom velik i jak.Svi koje znam za njih kažu da rade strujom...Inače prezime ja nešto kao Francuzović,Francišković...te varijante...

da onda su ipak oni (D.F.) inače prije dosta radio na terenu u baranji, sad malo kod nas ali većinom vukovar...
ima za njih dosta pritužbi za hep, jedan naš kolega ga vidio da vuče ogromne količine soma a drugi nemaju ništa, al moš mu soli na rep kad ima papire..
samo hvatanje na licu mjesta, aparat, riba....pisali mu baranjci nešto za poplavljeno područje pa se sudili...uglavnom bježi sad prema tom dijelu...

kobac

Citat: nekinho  u Siječanj 10, 2017, 16:39:23
Dugo ih nisi vidio ili ih ne zeliš vidjeti?
Ako već spominješ neke sumnjive djelatnosti, zašto se iste ne provjere na licu mjesta???
Postoje naćini da ih se uhvati u djelu, naravno ako se isto želi.
To mi sve liči na onih bezbroj priča o likovima koji su bili sumnjivi da marišu po komšiluku ali ih nitko nije procesuirao i nadzirao dok nisu napravili kakvo sranje, nedaj Bože nekog opljačkali, ubili, silovali ili da ne kažem još nešto gore tipa deklariranih pedofila o kojima se sve zna a nitko ništa ne govori.
U principu nećemo ništa spriječiti niti preventirati, nego pustiti da se desi pa ćemo možda rješiti.
Dobro nam došli u lijepu našu.
Bez uvrede ikome.   :hi:

uhh..još si ti frižak na toj temi...neki koji su to probali odraditi znaju kako to sve ide, tko se tu služi kojekakvim trikovima i sl...
ima tu puno za pričati i objašnjavati..ali nema smisla ni svrhe..policija kriva i to je to.. :ok:

Sg.Pepper

@nekinho ja to NISAM vidio! Tako sam i napisao, neznam gdje si iz mog posta procitao da nisam htio viditi ili da nisam htio nista poduzeti? Kad sam vidio mrezu bez markice sam prijavio (pokidao mrezu) cekao cuvare i da sam vidio te likove na djelu sigurno nebi okrenuo glavu i pravio se da je sve u redu, bili to mrezarosi, elektricari ili sta ja znam koji likovi! Ako i kada nesto vidim napravim ono sto je u mojim mogucnostima!
dec d vej aj lajk it....

rogorez

A čamac drži u Šarengradu pored ispostave Hrvatske rečne policije?Vaša policija kad stane čamcem kod table za 1310 km vidi do Bačke Palanke i uzvodno skoro do Vukovara i ne mogu da vide šta i kako radi a sve im radi ispred nosa? Isto sranje kao i kod nas...Sve se može rešiti kad se hoće...

rogorez

Ovo sam zaboravio da pitam...
Vi gospodine Kobac kažete da, s obzirom da je legalan, mu ne možete NIŠTA? Da može da radi šta hoće na vodi?
Zanimljivo,vrlo zanimljivo...

nele01

Sve sto je rogorez napisao sve tacno 100%, s tim da postoji i ona druga kombinacija koju je naveo Kobac. Na sve to dodajte jos 3-4 ekipe iz srbije.

kobac

Citat: rogorez  u Siječanj 10, 2017, 17:09:16
Ovo sam zaboravio da pitam...
Vi gospodine Kobac kažete da, s obzirom da je legalan, mu ne možete NIŠTA? Da može da radi šta hoće na vodi?
Zanimljivo,vrlo zanimljivo...

krivo si ti to shvatio nisam rekao da smije da radi šta hoće ali zbog dokaza na sudu je to malo komplicirano-da ga se uhvati na djelu tu nema priče, ali problem je što ga je teško uhvatiti, a sad šta i kako rade kolege u vukovaru nebih htio komentirati..
u svakom slučaju lijepo od tebe što prijevljuješ-svaka čast
što se tiče viđenja ili neviđenja mislim da je to nekinjo mislio na mene a ne na tebe.. :stripii:

dravski pecaros

policija na utakmicam ma kamere koje na 150 metara lice čisto mogu zuirati..tako ji se može snimiti i nema padanja dokaza na sudu

rogorez

Da sam iz Hrvatske verovatno bih prijavio,ali nisam...Ako sam ja za 7-8 izlazaka jesenas  mogao da vidim kako rade kako vaša policija to ne može ili neće... Vaša policija kuva paprikaš na Adi kod one kućice a on se pušta 50-60 metara od obale  preko kamenih stena, rupa i ko zna čega dole.Ja sam tim delom radio vertikalu pa odustao jer se ne može proći bez kidanja...A da se šaran okupa ujutru ili da bucov raubuje kao nekad ...NEMA... Kako je bilo lepo kad su svi vozali T4...

vedro

Ima pogranicna alata i spravica da moze gledati gdje hoce i sta hoce samo nece...
Nebi bilo obda SPONZORA fis za nogometase, rukometase, nacelnike.... Kod mog susjeda pogranicnog mangu nahaklanih tostolobika, pun kufer.( proslih godina)
Tako to ide, mi se zderemo iznutra a oni zderu unutra...

nekinho

Peppers mislio sam na Kobac samo se tvoj post ugurao ispred mog. Nije se na tebe odnosilo.  :hi:

kobac

Citat: vedro  u Siječanj 10, 2017, 17:38:30
Ima pogranicna alata i spravica da moze gledati gdje hoce i sta hoce samo nece...
Nebi bilo obda SPONZORA fis za nogometase, rukometase, nacelnike.... Kod mog susjeda pogranicnog mangu nahaklanih tostolobika, pun kufer.( proslih godina)
Tako to ide, mi se zderemo iznutra a oni zderu unutra...

ma samo pošalji pritužbu na mup, ja sam uvijek da se takvi riješe..
ne želim biti ničiji odvjetnik..svako neka misli sam šta radi..
hvala bogu postoje mobiteli i kamere pa snimajte i šaljite...