PADA PRVI SNIJEG

Autor No, Siječanj 03, 2017, 10:48:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Bili smo spremni pomoći, svatko na svoj način, ali bolje da ne treba. :bye: :whip2: :flasica: Sve je dobro kad se dobro svrši - zavisi u što. :stripii:

vedro

No

dac

Kako "netko" reče..... "Hvala dragom Bogu, Duhu Svetom i Gospi Međugorskoj" !!    :icon_thumright:
No, baš mi je drago.....   :takoje:

kawasaki

Jos ces se ti Savi zaduzivati  :flasica:
Brzi od Bolena.

majstor

Još si ti dovoljno mlad da brojiš zvijezde. Za treću smjenu - Balašević.  :flasica: :headbang:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

mlb

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

vedro

Koliko ga volimo a ni neznamo ga da ce nas pozvati na druzenje OS PECAROSA  :stripii:

No

:hi: momci šta da Vam kažem.  :icon_thumright: hvala još jednom svima.
Bila je to luda situacija, al hvala bogu dobro je.

:occasion14: :icon_salut:

maverick

Matori trzaš nas za bez veze, nekoliko puta sam jučer krenio napisati nešto na tvoj post ali nisam mogao...Onako negdje znao sam da se takve stvari ne dogadjaju takvim ljudima kao što si ti... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Mav...nema vređanja na forumu. Ako je No matori ..  što smo Didapatak i ja.  :dontknow: :rofl2:

maverick

Duže vrijeme razmišljamo da vas u ozbiljnim godinama stavimo u jednu odvojenu grupu  :stripii: Nekako sam odustao kad sam shvatio da mi ne fali puno do pedeset  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor