Favorite

Autor genjura, Siječanj 07, 2017, 16:06:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Da javim utiske

Black swan 2.57 m 16-56 g

Štap je ispunio sva moja očekivanja koliko sam uspio testirati radi jakog vjetra ..

Bacao sam glave 7-30 grama

7 grama osjeti baš dobro mislim da bi i 5 g osjetio da nije bilo vjetra  struna 0.12..

Najveću sam glavu imao od 30 g i to po meni odrađuje bez problema a mislim da bi mogao i više ..

Probao sam udariti kontru u  prazno i štap se savija nekih 30 cm od vrha..

Probao sam na kopču objesiti olovo od 50 grama vrh se na suho savije zadnjih 10 cm

Voblere od 7-11 cm baš baca dobro i ako je bio vjetar piri u mene..

Ja sam baš zadovoljan čak mogu reči na prvu i više nego što sam očekivao..

Stavio sam mašinica od 280 grama jel lakšu nisam imao ali bilo bi idealno neka od 200-220 grama ..

maverick

Jos mi se ucinilo da ce biti prejak za Dravu a ono ispade idealan  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ja sam prvo mislio uzeti 10-35 onda sam si razmišljao kada je Tony napisao da on na svom osjeti 10 grama da ovaj mora osjetiti 6-7 grama a ipak gornju granicu ću imati sigurno 25 g što mi treba radi žlica i ponekad jig glava...

Taman što si ti napisao ispalo je stvarno za ono što sam i tražio da će  biti vrhunski

ossa

Mene zanima 772 MH Black swan ili 772H . Ne znam jel heavy model prejak i za voblere?  :baba:
Naidju krize, drukcije grize...

ossa

shimano tp C3000 + black swan 772mh
Da uzivam i ja...
Pa kada overim javljam.

Naidju krize, drukcije grize...

dravski pecaros

Čestitam situaciju  :occasion14:

SMT

Radi se o poklonu, koji je trebalo odabrati... Budzet je bio mnogo veci, nego sto pomenuti stap sa slika kosta... Izbor u tom budEtu je bio skoro 10-tak stapova, koji su se mogli protresti u radnji... Nas dvojica smo konstatovali isto, da nam je "najjeftiniji"medju njima, najbolji.... kupili smo ga bez puno razmisljanja, isti nam je utisak bio... Nadam se da nas nije prevario...

Novi Favorite Sky Line ... Po meni, zaista zaista vrlo pristojan stap za skroz razumne novce... O lakoci stapova, danas ne vredi puno trositi reci, to se valjda i podrazumeva... Jako lepo uradjen stap, estetski efektan i sveden, odlicnog prijanjanja u ruci, slepi se jednostavno... Gore pomenuti stapovi( ne imenujem ih), delovali su mi prilicno batinasto u odnosu na ovaj Favorite...Sa nekim LT- om bi cinio fantastican komplet ili TP XD... Gramaza ozbiljna na 230 cm, dunavska ali sam siguran da ce debelo ispod 10g citati i verovatno baciti 30+g, oznaka H... na trnu ima mesta poprilicno izmedju gornjeg i donjeg dela... Ex fast stap, sa siguran sam dobrom osetljivoscu... Pobedio je medju 10 navrojanih od kojih sam neke i posedovao... da ne pravim antireklamu tim stapovima, recimo da je pristojno brži od mog GL prototypea 50 gramca sa oznakom H...Cena nesto jaca od 200evropljqna...

Ja licno nista protiv ne bih imao da sam vlasnik ovog stapa!