Koji motor na Orasje?

Autor Dukulele, Siječanj 09, 2017, 13:12:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Onako...7-8 milja da se naci neki prsun...koliko ces pecati moze te zadovoljiti...idealno bi bilo...yamaha 15...bundeva ali neka tu nasa slavonska...bez mora ...itd itd...isto se uklapas u te novce koje si namjerio...Kod kupnje polovnog motor strpljenje je kljuc uspjeha...i pitaj...uvijek pitaj...nasao sam motor tamo i tamo zna li tko što o njemu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Genge je prodvao hondu 20 ako se ne varam, ali nisam se dugo cuo s njim...mozd je netko upucen...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Dražen je prodavao svoju Hondu 20 konja, susjed znaš onaj iz Josipovca što se preselio kod mene u Petrijevce, Dukulele, pitam kuma broj telefona pa ti pošaljem pa provjeriš a možda i susjed ima njegov broj

Ivan Borojević

:hi: Imam ti ja jamahu 9.9 4t 323ccm kratka noga, mozes od nje napravit 15 ks, poneses 1200 eurica i tvoja je, ocuvana, prosle godine je nisam ni vozio samo palio. Otkako sam je kupio nisam ni 300 sati napravio, fino radi i jako malo trosi, ako te zanima moj broj je 098- 9287865, zvati popodne, jer dopodne radim. :hi:

Ivan Borojević

:hi:Nesto razmisljam, ako bi pravio malo sati mozda bi ti vise pasao neki cvajtak, jeftiniji su i jeftiniji za odrzavanje, premda nije ni ovo strasno skupo ako sam radis servis.

ibro dirka

Orašje i suzuki 20 hp 4t. Potrošnja 4 l/h...

pajdo77

Čovjek raspolaže određenom svotom novca ako ste pročitali na početku

ibro dirka

Ahahaha kapetan postaje mali od sidra pa je srdit...hahahahaha

Šokre

Citat: pajdo77  u Siječanj 09, 2017, 22:39:28
Čovjek raspolaže određenom svotom novca ako ste pročitali na početku
Kako njega Čedo Prodanović brani

pajdo77

Gdje ste vi vidjeli da kapetan brani mornara :stripii:,samo za ribat palubu je dobar :rofl2:. Rekao je da mu je deset milja limit pa gledajte da mu u tom cjenovnom rangu nešto nađemo. Možemo gledat i govoriti šta bi bilo dobro staviti gore na orašje ali kad su financije ograničene.

ht

Moj kum je prodavao Mercury 4t 9.9 , mislim u tom nekom cjenovnom rasponu, ne znam da li je prodao, ak te zanima pošaljem ti broj

Dukulele

Ljudi hvala na konstruktivnim odgovorima,  ajte moze brojevi u PM pa da vidim malo da zvrcnem i da se raspitam!

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

željkož

Ja razmišljam o prodaji...Parsun 15ks
Uzeo ga početkom prošle godine od Grof-a tu sa foruma
Ja sam napravio oko cca 30-40 sati s njim servis odrađen čim je kupljen
Razmišljam uzeti nešto jače za svoj čamac pa eto ako ti paše javi se
Slobodno se raspitaj za motor
095/8648101 Željko

šajzika

To je dobar motor . ak das po urednoj cjeni . svaka preporuka
Audentes fortuna iuvat

maverick

E da...s tim motorom je sve poznato..motor je korektan...ako je korektna cijena...to bi bila odlična kombinacija za dukulele  :ok: