ZIMSKI DONJI VEŠ - Za nas smrznute.

Autor mossi, Siječanj 17, 2017, 19:19:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

U potrazi sam za nekim ozbiljnim vešom i ozbiljnim čarapama...sve preporuke su dobro dosle...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Citat: maverick  u Rujan 23, 2022, 18:36:26
U potrazi sam za nekim ozbiljnim vešom i ozbiljnim čarapama...sve preporuke su dobro dosle...

Ja imam ovo x 2… Korektno je to…

Ako tražiš bas nešto ozbiljno i ne gledaš na žetone, evo preporuke… Tu greske nema… Kad oni to naprave, napravljeno je…

SMT

Od 70€ krecu cene, recimo… Plattner Novi Sad…

Thechoki

Auuu,ima li mesta na koja ti ne stigneš??? :icon_thumright:

alexdja

Vlada na aparatima, kad vidi da zalaziš u Platner...
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jebes mi sve ako me ne bi pitao, šta ću tamo :stripii:

Sto se tiče moto opreme, odlična prodavnica :hi:

mossi

Nisam bio tu kad je bilo u NS, sad u subotu bilo u BG.. nula poena.

Ostalo ovako na klik.

Videćeno kad stigne..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

ossa

E sad ti još Ducati fali, I onda ti nema ravnog. Da ideš na čamac jednim multistradom. :)
Biće potrebno par klikova više.

mossi

Ništa od Ducati-a, nemam A kategoriju.
Da ga držim u sobi, greota.

A jeste lep, baš bi mi lego!

alexdja

Pfu...

Lep ko da ga SLP WORKS spakovao...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Pa položi za A , nije valjda da to nemaš  :red-card:
Ja bih u plattneru tražio da prvo A kategoriju pokaže ko hoće bilo šta od moto opreme.  :stripii:
Kacigu već imaš. Najlakše ćeš položiti za motor. Duga je zima. Kada vidim ko sve vozi motor...  :oussama-bin-laden:

mossi

E stigle gaće..

Posle prvog šoka pošto uzeo L za 176cm, stiglo nešto malenoo, usledio je i drugi.

Nakon oblačenja, jedva.. tesno.. maleno..
Osećao sam se kao Mel Gibson u filmu Šta žene misle kad oblači hulahopke.
Samo nisam upao u kadu sa uključenim fenom.. al i to je malo falilo..

Izađem napolje na par minuta da prošetam gaće kako i doliči, a one se svlače i vuku muda do patosa.. znači .. muka isusova..

Nakon povratka gore, odlučim ipak da to čudo od žabarske tehnike, obučem ponovo iz početka.
Ovog puta sam pristupio ozbiljnije, praktično navlačeći po 10-20cm max levu pa desnu sve  redom tako i po butinama sve do prepona.

Valaaa..  Vidi čuda sad je sve ok!

Hebote muka obući gaće..

Znači L je taman za 176 i 85kg, uz uputstvo o oblačenju inače se svlače i neupotrebljive su.

Temperaturno su OK, listovi su zaštićeni dobro, butine odlično, dok su kolena najslabije, tako da ipak treba pogledati i druge modele, ima tamo svašta nešto.

Moj stari UnderArmor ima punu zaštitu celom dužinom. Tj pokriva i kolena, i ako misim da Dainese bolje štiti butine, a listove su tu negde. UA je koštao 30 usd više.

Možda je nekome smešno, ali ako je  ikome bilo korisno, onda mi nije žao za ovo piskaranje.

SMT

U nekim situacijama je dobro da gaće same spadaju :stripii: :hi:

Zavisi u kom “ modu” voziš :hi:

P.S. Na kolenima je uvek protekcija od pantalona, pa je to možda razlog…

mossi

A čuvena kineska poslovica je: Kome je suđeno da bude jeben tome gaće i same padaju.

....

Materijali, kroj sve 5, ali one u DE na popustu koštaju 45€ ovde u radnji 8500 rsd tj oko 78e. Ja na popust ih dobijem za 6800 sa poštarinom. Imaju oni (Dainese) puno modela, po funkcionalnosti ali i ceni.

Tako da nije ovaj model loš, čak šta više, samo postoje i drugi koji možda više odgovaraju našim pecaroškim potrebama.