nabavka kedera

Autor Darko, Siječanj 04, 2013, 21:53:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Citat: miha  u Siječanj 12, 2013, 08:59:52
imate na našičkom ribnjaku na onoj rori ispred

di točno, jel na kamenom mostu i jel se može križakom navatat

miha

da ono tamo kad se dođe na parking di voda izlazi bio susjed juče ima kolko hočeš

TopMix

Definitivno se kederi mogu navatati i zimi, pogotovo u mrezici, najbolje u stajacim vodama, zalivi, dunavci i sl., naravno, pod uslovom da nema leda. Cak sam ih danas vidio na sred Tise, na povrsini, kad je sunce granulo oko podne.

TopMix

Veceras sam obisao kedere, posle desetak dana, da vidim kako stoje u kantici. Od pedesetak komada desetak se izvrnulo i to samo oni koji su bili bar malo osteceni prilikom vadjenja iz mrezice, ostali zivi i zdravi i prilicno zivahni. Ostavili smo ih potopljene u busnoj kantici, oko 1m ispod povrsine vode. Sad samo da nas vreme posluzi za vikend...

Grof

Jel netko ovih dana pokušao hvatati kedere, čujem da je postao problem. Ne znam da li zbog visoke vode ili čega ali kažu neki da se ne može uhvatiti kedera. Mislim da ih treba biti jer još uvijek nije tako hladno.
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Ma ima ih , samo su u sumi...ima ih kod mene na flosu...standardno kao i uvijek
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Misliš da ih ima kod tebe  :sha: :uf: :stripii: :stripii:
Znači ne treba mi kederica više  :hello2:

maverick

Ma ne navatanih...ima ih pored flosa...... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: Kugla  u Rujan 30, 2014, 13:22:01

a vidi tvog susjeda gotovana,  :stripii: frižider na solarnu ploču stavi pa mu ostavi smuđa unutra, al očišćenog :rofl2:

maverick

A zaboravio je da jedini na Dravi kedere kradem ja...dvojica bi nas bilo previše  :stripii:

walpy

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Citat: Slaven  u Rujan 30, 2014, 16:47:30
Citat: Kugla  u Rujan 30, 2014, 13:22:01

a vidi tvog susjeda gotovana,  :stripii: frižider na solarnu ploču stavi pa mu ostavi smuđa unutra, al očišćenog :rofl2:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

:rofl2: :rofl2: Ne treba frižider samo neka kaže kad stiže sa pecanja da ga dočekam na flosu sa kavicom, jegerom i preuzmem smuđa  :ok:

maverick

Pa to ti je dobra ideja...samo posto slabo idem na vodu...bolje da kuma vataš zbog ribe  :stripii:

raso

Prodajem kedere, divlji 1 Kuna komad, dresirani 2 Kune komad. Za veće količine odobravam popust. :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Da se ne vracam ponovno na temu o dresiranim kederima...a jeli...kad si dresirao zadnji put dravskog kedera...nesto su prefrigani u zadnje vrijeme   :icon_biggrin: