Upoznavanje i druženje 2017.

Autor majstor, Siječanj 30, 2017, 20:43:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Krasan primjer za buduće generacije  :stripii:

majstor

Buduće generacije neće imati šta loviti, pa će im preostati samo susreti i druženja.  :rofl2: :pije: :flasica: :stripii:

maverick

Što ste im ostavili to će i zateći....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

:red_indian: ti loviš svaki dan, ja ništa več 130 dana.  :stripii: :stripii:

maverick

Ja pecam svaki dan a to je bitna razlika... :ok: mada tema je duzenje pa da se ne udaljimo previse. Kad se sretnemo pa ćemo uz čašicu o svemu  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

čikli

čikli

majstor

Ne može bolje, vatrica, kotao, pričice, pokoja ribička laž i čaj iz pljoske. Ja za čaj imam termosicu.  :rofl2: :rofl2: :stripii: :clap2: :hi:

pajdo77

Ovom na slici je bilo il napravit limeni čamac od šest metara i metar i dvadeset u tabanu il pljosku :stripii:,dobro je izabro :rofl2:

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

majstor

Ja ne poznam nikoga. Bit će susret. :occasion14:

NemAribe

Zasto nitko ne daje konretan prijedlog kako kada i gdje,pa da se sastanemo i druzimo zesce nego prosla druzenja,,,,,, vise nas je!!!

maverick

Negdje smo napomenuli da cemo pricekati treci mjesec...pa da vidimo neki datum...u četvrtom...

hranki

maligec u prsluku,a što se tiće pljoske 1.9l

majstor

Kad ću gradit čamac uzet ću pljosku za predkomoru. :rofl2: :rofl2: