Balzer

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 21:39:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Juzba

Iskreno, nisam, stao sam na ovome i eno ga u ćošku, čeka svoju sudbinu.
Trebao bih to vidjeti :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

BORKO

Imam brdo Balzer štapova...;

2x IM8 telescop 3,6 m 2,75 lb, karp
2x IM8 telescop 3,6m 3 lb, karp
2x IM10 telescop Saphire zander 2,4 m 10-50g,
2x dvodjelni Hulk 3m 150-300g wales
1x dvodjelni Princess spin 3m 25-70g

Osim njih još samo 2X XZoga 60g i 150 g i nekakv smiješni (pukao mi) Bolognese 6m , moram popraviti ili kupiti kakav Balzer  ::)
Ðe ronimo ?

IVEK 85

Imam Magnu silver Salmon verziju 40-80 čudo od štapa!

asantovac

Imam balzer im12  14-60. Pecam sa njim 4 godine i mogu reči da je štap nešta! To je neki spin komplet za 60 g balzera nepiše ni koji je štap ni rola ali je nešta savršeno!

ibro dirka

imam diabolo III IM6 3,00 m 25-75 grama, jako zadovoljan s njim.

Juzba

planiram uzeti jedan im 12, 30 ili 50 gramca ali u dužini 2,50 m za čamac, da vidim kako je njim raditi
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kawasaki

imam teleskomp vec 10 godina i vise nesalomljivi  :headbang:
Brzi od Bolena.

genjura

balzer edition im12 karthago spin 70 3,00mt 20-70gr i 
balzer edition im12 karthago pike spin 2,75mt 25-80gr
da li neko ima kakvih iskustava sa ova dva modela

genjura

evo i koja slikica

domba

Ovaj pike spin je moj nadam se uskoro. Vrlo brze vršne akcije, fuji držač role, dvostopne vodilice naspram tog 70 gramca i nekako mi se čini univerzalniji...

Darko

to je zamjena za Allegru , na suvo djeluje odlično , domba ti može reći kakve su povratne info od kupaca
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

genjura

a da li se zna cena za taj pike i da li ga ima u osijeku

domba

Ima ga, cijenu neznam točno ali je oko 900kn...

pampasexpress

vec sam od nekoliko kolega cuo prituzbe na IM seriju ,,,, prenapregnuti su i imali su lomove u najobicnijoj uporabi ,,, za razliku od starijih serija magna s-pro i sl. starijih generacija , imam dvije magne s i jedan matrix i zasad nisam imao problema iako mi je stari magna s drazi od matrixa , no to je samo moj osobni stav , stari magna s iz crne serije je i dan danas nenadjebiv , obozavam ga iako je stara generacija sa zigom iz vremen franca ferdinanda :)
pravilo je da nema pravila

domba

U najobičnijoj uporabi su i sportexi pucali, naj važniji je odnos prema štapu, a malo je onih koji stvarno paze na štap i ne odlažu ga na kamen pa im onda pukne kod zapinjanja ili "obične uporabe" IM nije serija nego oznaka karbona. Inače na Karthago nije bilo reklamacija osim jednog čovjeka što je rekao da je njegovom krivicom slomio vrh pri zabacivanju, a on je u tom slučaju dobio drugi dio  :icon_thumright: