Tanjurača

Autor No, Travanj 15, 2017, 20:01:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ja je koristim i volem, prženu ribu u njoj. Krompir!  :takoje: :takoje:
Ali generalno više volim roštilj, a tek ražanj što volim!  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :uf:

Stepa

Dosta koristim tu stvar :jede: ovako nekako kod mene:npr meso,na masti ga propečem cca.da bude 70-80%pečeno zatim ga izvadim mast bacim nasipam vodu i u nju povrće svježe,luk,paprika i rajčica.
Dinstam cca pola sata potom dodajem meso i u tom povrcu dinstam dok nebude meko.
Dodajem vina,crvene paprike ljute i  :jede: :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DIDAPATAK

:takoje:..to je to kad glumi kotlovinu  :ok:
..mašćoba se odstrani...grehota bacati  :uf:
.. :baba:

No

fi 51cm nova 135 kn. Sasvim  :ok:  cijena,ako je kvalitet lima :ok: 

DIDAPATAK

..ma nećeš ju satrt ni dva života...kupuj..mala stiže .. :ok:
.. :baba:

mossi

Citat: No  u Travanj 18, 2017, 07:24:22
fi 51cm nova 135 kn. Sasvim  :ok:  cijena,ako je kvalitet lima :ok:

Po ličnom iskustvu veća (prečnik) i dublja.  :icon_thumright:

Pošto je konusna, u njoj uvek može i manja količina, ali kad treba nešto ozbiljno ili ozbiljna količina bez velike te nema nigde.
Ona Greysova ja prava mera!  :ok:

joker

tocno kad ti treba veca onda ti zao sto si kupio manju hehe.ja bih uzeo najvecu.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Vidio sam neke tanjuraće zavidne veličine. Nema velikih polj. firmi i nema ni tanjuraća. Ko ima čuva za sebe. Meni ni ne treba, jer volim ljude s kojima se družim, pa im ne bi htio ugroziti zdravlje svojim kuhanjem. Ako nije mama Marijan sa mnom, jedem gotovu hranu, nema kuhanja. Jedino sam napredovao u zadnje vrijeme i počeo kuhati kavu - neki su preživjeli. Morat će uzeti poduku jer na forumu kuhaju i profići.   :stripii: :stripii: :bye:

No

:hi: Odem ja jutros u trgovinu i kupim tanjuraču 51 cm nazubljenu jer nema druge. Donesem kod prijatelja da mi to povari,a on veli sad ću zvat Gašu obećao mi je tanjuraču. Donese stari Gašo tanjuraču od  :uf: letećeg tanjura fi 60 cm. Pobrusio sam,prijatelj mi povario ručke. Sad imam tanjuraču koja može prehranit cijelo selo,  :stripii:  onu što sam kupio sutra ću vratit ili zamjenit za nešto drugo.

mossi

No

:occasion14: Kao leteći tanjur  :stripii: :stripii: E sad još trebam naučit upravljat. Pripremio sam ispod tog tanjura felgu u kojoj planiram ložit vatru. Moram skužit koliko vatre treba i kako to uopće funkcionira. U petak proba.

majstor

Zovi da probamo rezultate.  :stripii: :stripii: :occasion14:

joker

mi na plamenik deremo
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ps

Citat: No  u Travanj 19, 2017, 22:16:28
Pripremio sam ispod tog tanjura felgu u kojoj planiram ložit vatru. Moram skužit koliko vatre treba i kako to uopće funkcionira. U petak proba.
Ne kužim kako ložiš u felgi? Nabavi vanjski bubanj od vešmašine, izrežeš fleksom vrata, tanjur ti sjeda orginal na njega, možeš ložit i po najvećem vjetru i trošiš barem upola manje drva 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"